Livestream

Sommige evenementen of projecten wil je direct delen met betrokkenen. Hiervoor is een livestream ideaal. Wij verzorgen drie verschillende soorten livestreams:

– Video livestream
– Live Webcam
– 360

Opening Groen Dak Robert Fruinstraat 31

Voor de opening van het groene dak van de Robert Fruinstraat hebben wij een bijzondere livestream gemaakt. Beneden in het gebouw zaten de kijkers en zij zagen op het scherm live de beelden van het dak. Wethouder Bert Wijbenga gaf informatie over de groene daken in Rotterdam.

Webcams

Een andere manier om een live verbinding te maken is met behulp van een webcam. Paul Martens zette in 2001 zijn eerste webcam op het World Port Center. Vanaf dat moment is er een hoop gebeurd op het gebied van webcams. Inmiddels draaien er gemiddeld ruim 35 camera’s door heel Nederland. De bekendste en best bekeken webcams staan op de site van de Gemeente Rotterdam onder het kopje webcam.

Live Webcam Rotterdam
Live Webcam Rotterdam Centraal

360° Livestream

Voor de complete live ervaring kun je kiezen voor een 360° Livestream. Hiermee kun je een Virtual Visit houden, een virtueel bezoek. Dit kan aan een project, een vastgoed object, uw kantoor of een andere locatie. Meer over 360° video lees je hier.

Open chat
Heb je een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?