Over ons

Waarom werken met Martens Multimedia?

We hebben enkele klanten gevraagd om feedback. Onze klanten gaven aan dat zij de volgende kenmerken erg op prijs stelden:

Wij werken veilig

Voor een mediabedrijf komen wij regelmatig op risicovolle plekken. Wij zijn in het bezit van VCA-vol en eigen PBM’s. Wij werken overal: van hoogspannings-stations en koel -en vriescellen, tot bouwplaatsen en extreme hoogtes.

Wij zijn creatief

Wij denken graag met u mee om u te helpen bij uitdagingen en uw doelstellingen te behalen. Wilt u uw project vastleggen dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zoeken naar de juiste match tussen uw wens en onze technologie en kennis.

wij zijn Doelgericht

Wij zoeken de juiste oplossingen voor uw uitdagingen en budget. Geen gigantische mediagroepen, maar een klein team van experts met een Rotterdamse mentaliteit. Aanpakken, afleveren en door.

Wij combineren ervaring en nieuwe inzichten

Martens Multimedia is opgericht uit een samenwerking tussen fotograaf Paul Martens en communicatieadviseur Vincent Martens. Vaders 40 jaar lange ervaring en zoons frisse kennis en inzichten gecombineerd, kennen u helpen aan het optimale resultaat. 

haliade bouw fotografie3

Ons team 

Ilse de Klerk

Stagair communicatie

Stijn Blanken

Stagair AV

Johan van Ellen

Junior content producer

Marga Martens

Administratie

Tim van den Hoek

AV-Specialist

Pamela van Deenen

Business support

Paul Martens

Founder

Dennis Bravenboer

Cameraman

Danny Raven

Projectmanager

Vincent Martens

Directeur

Lees het verhaal van ons familiebedrijf

Open chat
Heb je een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?