Wij zijn Martens Multimedia!

Martens Multimedia is een familiebedrijf dat opgericht is door Paul en Marga Martens in 1976 als Fomaro en grote bekendheid kreeg in de regio Rotterdam als Fotografie Paul Martens en vanaf 2020 onder leiding van Vincent Martens uitgegroeid is tot een mediaproductiebedrijf en marketingbureau. 

Fomaro

In 1976 werd Fotografie Paul Martens ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op de Aelbrechtskolk in Delfshaven openden Paul en Marga enkele jaren later een fotozaak. In deze fotozaak konden klanten hun fotorolletjes laten ontwikkelen en pasfoto’s laten maken. Daarnaast maakte Paul in die tijd ook veel bruidsreportages. 

Fotografie Paul Martens

Toen Paul zijn oog liet vallen op een tijdschrift met foto’s van Amerikaanse metropolen zoals Chicago en New York, bedacht hij: ‘Dit kan ook in Rotterdam”. Rotterdam werd in die tijd algemeen gezien als de lelijkste stad van Nederland. In het centrum kon je ’s avonds een kanon afvuren en geen haan die er naar zou kraaien. Paul zag al snel de schoonheid in de Rotterdamse architectuur en legde Rotterdam op zijn mooist vast. Van ansichtkaarten en posters tot fotoboeken en -wanden, in heel Rotterdam vind je zijn werk terug.

Zijn vrouw Marga was inmiddels verantwoordelijk voor alle financiële zaken en zijn broer Frans nam alle commerciële zaken voor zijn rekening. Samen zetten zij Rotterdam op de kaart, wat later zelfs wetenschappelijk onderbouwd werd.

Panoramafotograaf Paul Martens wist met zijn populaire (vaak nachtelijke) panoramafoto’s van Rotterdam eveneens een grootstedelijk beeld van de stad op te roepen zonder dat dit beeld daadwerkelijk al een realiteit was.

 

– Patrizia van Ulzen, Dromen van een Metropool

Paul Martens is de bekendste Rotterdam skyline fotograaf van ons land. Hij maakte de stad bekend met zijn fabuleuze skyline foto’s die overal te zien zijn.

 

– KKEC, Giftshop Rotterdam

Martens Multimedia

Na de crisis in 2008 zocht Paul naar nieuwe manieren om zijn bedrijf overeind te houden. Naast de Rotterdam fotografie besloot hij steeds meer projectmatige klussen uit te voeren. Hij ging zich steeds meer richten op de Rotterdamse haven en bouwprojecten. Naast fotografie was hij volop aan het innoveren met webcams en timelapse camerasystemen. 

Vincent besloot, na enkele maanden gebouwd te hebben aan zijn eigen bedrijf en carrière in social media marketing en websites, een bedrijf op te zetten rondom Fotografie Paul Martens. Hiermee legde hij de legacy van zijn ouders vast voor de toekomst en ontstond er een nieuw mediaproductie- en marketingbureau. Dit bureau staat nu bekend als Martens Multimedia. 

Ons team

Danny Raven

Danny Raven

Project Manager

Danny is onze projectmanager. Niet voor niets heeft hij ’take care’ op zijn lijf geschreven. Van A tot Z zorgt Danny ervoor dat de projecten succesvol verlopen. Daarnaast is Danny een fervent kroegsporter en hockeyer.

Danny mailen? 
danny@martensmultimedia.nl

Paul Martens

Paul Martens

Fotograaf en founder

Paul is onze gepassioneerde founder, fotograaf en creatief ondernemer. Een onuitputtelijke bron van ideeën. Zijn passie en enthousiasme werken aanstekelijk. Hij geeft zelf aan dat hij nog nooit gewerkt heeft.

Vraag voor Paul? 
paul@martensmultimedia.nl

 

Ilse de Klerk

Ilse de Klerk

Marketing en communicatiemedewerker

Ilse is naast ons kijkcijferkanon op TikTok en IG Reels ook een vaardig communicatie strateeg. Door haar inzet blijven we top of mind bij onze relaties. Ilse is groot fan Formule 1 en dan met name Lando Norris.

Jasper Tavenier

Jasper Tavenier

Marketing en communicatiemedewerker

Jasper is niet alleen een getalenteerde pianist, maar ook een gezelligheidsmens op het terras. Jasper is creatief en heeft een scherp oog op de laatste trends. Daarnaast heeft hij een verrassende guilty pleasure: Love Island. Het is zelfs zo dat Jasper ooit stage heeft gelopen bij dit populaire realityprogramma!

Pamela van Deenen

Pamela van Deenen

Optimalisator

Pamela zorgt voor structuur voor er chaos ontstaat. Haar kennis, ervaring en helicopterview zorgen ervoor dat team Martens de groeipijn comfortabeler doorstaat. In haar vrije tijd is Pamela een van de drijvende krachten achter de Business Club van NHC de IJssel.

Tim van den Hoek

Tim van den Hoek

AV-specialist

Tim is een enthousiaste mediaspecialist. Met zijn creatieve oplossingen legt hij menig verhaal vast en is geen live-uitdaging hem te gek. Tim heeft onlangs ook een bedrijf opgericht in een hele andere sector. Hij gaat bloemen kweken en de eerste bosjes zijn in de zomer van 2023 te koop.

Iris Kerst

Iris Kerst

Marketing Specialist

Iris is een een onuitputtelijke bron van ideeën, enthousiasme en kennis. Daarnaast is ze heel Europa doorgereisd om haar kennis te delen. We worden niet alleen blij van Iris haar aanwezigheid maar ook van Coos de kantoorhond die ze niet vaak genoeg mee kan nemen.

Leontien Adriaanse

Leontien Adriaanse

AV - specialsite

Leontien is onze AV – specialiste! Met een passie voor filmen en fotografie. Naast haar professionele talenten, is Leontien ook een enthousiaste reiziger. Ze houdt van het ontdekken van nieuwe bestemmingen en het ontdekken van de meest bijzondere restaurants. 

Vincent Martens

Vincent Martens

Directeur

Vincent is een creatief ondernemer die net als zijn vader overal kansen en mogelijkheden ziet. In zijn vrije tijd is hij veel te vinden op en rondom het hockeyveld. Als aanvoerder van zijn team, is hij er bekend mee om een succesvol team te leiden.

Contact met Vincent? vincent@martensmultimedia.nl

Tijs Maliepaard

Tijs Maliepaard

AV-specialist

Tijs Maliepaard is een talentvolle editor en cameraman. Tijs voelt zich als een vis in het water op bouwplaatsen, events en in de havens. Als hij niet met een camera in zijn hand staat, staat hij het liefst op een goed  technofeest.

Marga Martens

Marga Martens

Administratie

Marga, door in het team ook wel ‘de grote baas’ genoemd, is de drijvende kracht achter Martens Multimedia. Ze zorgt voor de financiën, administratie en een vrolijke sfeer op kantoor. Marga loopt wekelijks grote afstanden hard en gaat letterlijk fluitend door het leven.

Dennis Bravenboer

Dennis Bravenboer

Director of Photography

Dennis Bravenboer is een echte vakidioot in de beste zin van het woord. Dennis zorgt altijd voor het perfecte shot en laat niets aan het toeval over. In zijn vrije tijd verzamelt hij samen met zijn beste maat bijzondere cameralenzen. Daarnaast is hij een reislustig type. 

Floor Schot

Floor Schot

Stagiaire marketing & communicatie

Ontmoet Floor, onze energieke marketing- en communicatiestagiair. Ze blinkt niet alleen uit in haar werk met een scherp oog voor detail, maar op het hockeyveld deelt ze haar passie voor teamwork.
Met Floor voegen we niet alleen professionaliteit toe aan het team, maar ook een hele hoop gezelligheid!

Ons verhaal

Podcast

Beste luisteraars, wil je meer te weten komen over het ontstaan van Martens Multimedia en het team erachter persoonlijk leren kennen? Dan zit je hier goed! In deze podcast nemen we je mee terug in de tijd, naar de begindagen van het bedrijf. Je hoort meer over hoe Vincent, Paul en Danny elkaar ontmoetten en hoe ze hun ideeën en expertise bundelden om een innovatief bedrijf op te richten. 

Dus, blijf luisteren naar de Martens Multimedia podcast en ontdek meer over het bedrijf en het geweldige team erachter. En misschien hoor je ook nog wel wat gekke verhalen over Feyenoord of Delfshaven!

Zullen we samen wat gaafs maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!