Media­productie

Martens Multimedia heeft meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van fotografie en videografie. Wij hebben passie voor ons vak en houden de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Zo zorgen we voor haarscherpe content naar de laatste kwaliteitsmaatstaven die je kunt gebruiken ter ondersteuning en promotie van je dienst, product en of bedrijf!

Benieuwd naar onze productiediensten?

Productie

Video­productie

Fotografie

Webcam

Timelapse

360° VR Content

Video­productie

Laat ons jouw verhaal vertellen met een professioneel gemaakte video. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het maken van aansprekende en effectieve video’s voor allerlei doeleinden, van marketing- en promotievideo’s tot bedrijfs- en trainingvideo’s.

Filmen doen wij ook met drone’s! Met dronebeelden kun jij unieke en indrukwekkende beelden maken vanuit een perspectief dat anders onbereikbaar is. Bij ons kun jij professionele dronebeelden laten maken door onze ervaren drone piloot. Wij beschikken over de nodige certificaten om ook bij jou in de buurt te vliegen. We werken met de nieuwste drone-technologie om hoogwaardige beelden te maken die aan al jouw wensen voldoen.

Neem contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen. 

Fotografie

Professionele fotografie is een krachtig middel om jouw boodschap over te brengen en indruk te maken op jouw doelgroep. Bij ons kun jij terecht voor al jouw fotografiebehoeften, van projectfotografie tot drone- en luchtfotografie. Onze ervaren fotografen weten precies hoe ze jouw visie op een artistieke en aantrekkelijke manier kunnen weergeven.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Webcam

Wil jij 24/7 iets in beeld brengen?

Onze webcams zijn ontworpen om te werken in verschillende omgevingen en zijn perfect voor bedrijven die behoefte hebben aan constante monitoring. Of je nu een winkel, een magazijn of een kantoor beheert, onze webcams zorgen ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden, zelfs als je niet ter plaatse bent.

En als je op zoek bent naar een manier om evenementen of live streams vast te leggen, bieden onze geavanceerde webcams de beste beeldkwaliteit en prestaties op de markt.

Zie hier wat voorbeelden van onze webcams:

Timelapse

Een timelapsevideo geeft jouw kijkers de mogelijkheid om een proces of verandering te zien in een korte tijdsperiode.

Dit maakt het een uniek en indrukwekkend medium voor jouw boodschap. Bij ons kun jij een timelapse laten maken door onze ervaren videoproductie-experts.

We gebruiken de nieuwste technologieën om hoogwaardige timelapsevideo’s te maken die aan al jouw wensen voldoen. Neem contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

360° VR Content

Met 360 graden beelden kun jij jouw kijkers een omgeving laten ervaren alsof ze er zelf in staan. Dit maakt het een unieke en indrukwekkende manier om jouw boodschap over te brengen. Bij ons kun jij professionele 360 graden beelden laten maken door onze ervaren videoproductie-experts. We gebruiken de nieuwste technologieën om hoogwaardige 360-graden video’s te maken die aan al jouw wensen voldoen. Neem contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Zullen we samen wat gaafs maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!