webcams

Bij Martens Multimedia hebben we een hele rits webcams voor je in de aanbieding! Sommige van deze webcams zijn openbaar en bieden een kijkje op bouwterreinen of toeristische trekpleisters. Door het bekijken van deze webcams kunnen klanten real-time updates krijgen over de voortgang van een bouwproject of de drukte op een bepaalde locatie. Of wat dacht je van het bewonderen van een beroemde bezienswaardigheid vanuit het comfort van je eigen huis?

Het beste van alles is dat je zelf kunt kiezen welke locatie je het meest interessant vindt om te bekijken. Kortom, onze webcams bieden een boeiende en diverse kijk op allerlei plekken!

Het Park, Erasmus MC, Depot Boijmans

Het Park is gelegen tussen de Nieuwe Maas, de Parkhaven, de Westzeedijk en het Scheepvaartkwartier. Het gebied waarop nu het Park ligt, is in het geheim in 1851...

Nieuwe Waterweg

Na een lange tijd op zee is er land in zicht. Schepen die in en uitvaren van de Rotterdamse haven zijn te zien op deze webcam van Port of Rotterdam.

Amazonehaven west

Webcam van de Port of Rotterdam. Zie de grootste diepzeeschepen liggen aan een van de meest indrukwekkende containerterminal. van Rotterdam.

Coolsingel Cam

Voor de Gemeente Rotterdam hebben wij een camera geplaatst die de Coolsingel en Koopgoot in live in beeld brengt. Wist je dat? De camera ooit geïnstalleerd is voor de...

Noordsingel 250

Deze webcam is geïnstalleerd om de werkzaamheden van Sipkema Beheer. Zij hebben een oud pand gesloopt en daarvoor komt een nieuw appartementencomplex in de plaats.