Webcams

Bij Martens Multimedia hebben we een hele rits webcams voor je in de aanbieding! Sommige van deze webcams zijn openbaar en bieden een kijkje op bouwterreinen of toeristische trekpleisters. Door het bekijken van deze webcams kunnen klanten real-time updates krijgen over de voortgang van een bouwproject of de drukte op een bepaalde locatie. Of wat dacht je van het bewonderen van een beroemde bezienswaardigheid vanuit het comfort van je eigen huis?

Het beste van alles is dat je zelf kunt kiezen welke locatie je het meest interessant vindt om te bekijken. Kortom, onze webcams bieden een boeiende en diverse kijk op allerlei plekken!

Het Park, Erasmus MC, Depot Boijmans

Het Park is gelegen tussen de Nieuwe Maas, de Parkhaven, de Westzeedijk en het Scheepvaartkwartier. Het gebied waarop nu het Park ligt, is in het geheim in 1851 aangekocht door de gemeente Rotterdam met de bedoeling hier een slachthuis te vestigen. Na bezwaren van...

Afrikaanderplein, Markt, Koningsdag Rotterdam

Het Afrikaanderplein is een plein in Rotterdam-Zuid, aan de Paul Krugerstraat. Tussen 1909 en 1917 lag er een voetbalveld. Op dat veld voetbalde de hoofdmacht van Wilhelmina, dat in 1912 Feyenoord zou worden.

Blaak, Rotterdam – Markthal, Kubuswoningen en Binnenrotte

De Blaak is een grote straat in het centrum van Rotterdam. De straat is amper een halve kilometer lang, maar tientallen meters breed. De straat is ontstaan door demping van een zestiende-eeuwse haven Blaak in 1940. Na de oorlog werd de Blaak ontwikkeld tot een...

Erasmusbrug, Kop van Zuid, Cruise Terminal Rotterdam

De Erasmusbrug is hét icoon van de stad Rotterdam. Koningin Beatrix verrichtte op 4 september 1996 de officiële opening van de nieuwe oeververbinding tussen Noord en Zuid. Bij verschillende evenementen en bijzonderheden neemt de Erasmusbrug een andere kleur aan

Nieuwe Waterweg

Na een lange tijd op zee is er land in zicht. Schepen die in en uitvaren van de Rotterdamse haven zijn te zien op deze webcam van Port of Rotterdam.

Amazonehaven west

Webcam van de Port of Rotterdam. Zie de grootste diepzeeschepen liggen aan een van de meest indrukwekkende containerterminal. van Rotterdam.

Coolsingel Cam

De Coolsingel is de levensader van Rotterdam centrum. Op deze webcam is die live te zien.

Noordsingel 250

Deze webcam is geïnstalleerd om de werkzaamheden van Sipkema Beheer.