Marketing

Marketing is een belangrijk onderdeel van elk succesvol bedrijf. Bij ons kun je professionele marketingdiensten afnemen om jouw bedrijf of product te laten groeien. Onze ervaren marketingexperts helpen jou bij het ontwikkelen van een effectief marketingplan en bieden ondersteuning bij het uitvoeren van campagnes op verschillende kanalen.

Zo zorgen we ervoor dat jouw foto’s en video’s ook écht impact maken bij jouw doelgroep. Benieuwd naar onze marketingdiensten? 

Marketingdiensten

Social Media beheer uitbesteden

Video­marketing

Employee Advocacy

Advertising

Webcontent

Social Media beheer uitbesteden

Sociale media is een belangrijk onderdeel van elke succesvolle marketingstrategie. Bij ons kun je professioneel social media beheer afnemen om uw online aanwezigheid te versterken en uw doelgroep te bereiken.

Magische content creatie

Heb je de handen in het haar? En weet je echt letterlijk niet meer wat voor Facebook, Instagram, TikTok , YouTube of LinkedIn post je nu weer moet creëren? Wij ontzorgen je graag door aan de slag te gaan met de creatie van social media posts voor jouw bedrijf, product of dienst.

Beheer en community management

Bij Martens Multimedia creëren we niet alleen social media posts maar ontzorgen we jou en jouw collega’s ook door het beheer van diverse social media-accounts over te nemen. Zo zorgen we ervoor dat op jouw social media kanalen de juiste posts op de juiste tijden worden ingepland.

Met alleen maar zenden, zenden, zenden redden we het tegenwoordig niet meer en daarom zorgen wij dat we ook de interactie met het publiek aan gaan. Met behulp van onze speciale community managementformule zorgen we ervoor dat we niet alleen de interactie aangaan met bestaande volgers maar ook nieuwe verbindingen opzoeken om zo jouw publiek te laten groeien.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Video­marketing

Samen een ijzersterkte videocampagne neerzetten? We bespreken de doelen, maken een plan, creëren de content en verspreiden deze op een doelgerichte manier. Zo neem je niet alleen een video af, maar zorgen wij ook voor de effectieve verspreiding hiervan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een sparsessie aan met een van onze experts. 

Bekijk hier de influencer campagne video die we hebben geschoten voor TOS Work 2 Learn!

Employee Advocacy

Bij empolyee advocacy zetten we medewerkers van jouw bedrijf in om op authentieke wijze de boodschap van jouw bedrijf over te brengen. Medewerkers worden zo merkambassadeurs en zo kan je ze ook heel goed inzetten bij de werving van nieuw personeel.

Zo heeft Martens Multimedia in het verleden met veel plezier een opdracht uitgevoerd voor Hutchison Ports ECT Rotterdam. In een  videoreeks vertellen medewerkers met diverse functies, over hun werk bij ECT.

De video’s zijn vervolgens op verschillende onlinekanalen om met als doel nieuw personeel te werven. Een selectie van de video’s is onderaan deze pagina te vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden als het om employee advocacy gaat? Neem contact met ons op.

Advertising

Bij Martens Multimedia staan wij je graag bij als je besluit te willen adverteren. Benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren op social media? Wij zetten advertenties voor je op op LinkedIn, Instagram en Facebook. Maar ook juist traditionele media wanneer dit de manier is om jouw doelgroep te bereiken.

Onze aanpak is eenvoudig én effectief:

  1. Samen bepalen we welke doelen je wil bereiken middels het adverteren. Welke andere middelen behalve adverteren zijn er wellicht nog meer nodig om deze doelen te bereiken?
  2. We komen met een advertentiebudget wat passend is en voor optimale resultaten zorgt.
  3. Als de eerste advertentie resultaten binnen zijn, optimaliseren we de advertenties voor nog betere resultaten.

Benieuwd naar onze advertising mogelijkheden? Vraag ons gerust! We bijten waarschijnlijk niet.

Webcontent

Bij Martens Multimedia draaien we onze hand niet om voor het schrijven van sprankelende webteksten. Zo zorgen we ervoor dat webbezoekers vanaf minuut een geboeid zijn.

Webcontent en -management zijn belangrijke aspecten van succesvolle online aanwezigheid. Bij ons kun jij professionele diensten afnemen om jouw website te voorzien van aantrekkelijke en effectieve content die aansluit bij jouw doelgroep en bijdraagt aan uw online doelstellingen.

Ons ervaren team helpt jou bij het beheren en onderhouden van jouw website, zodat deze altijd up-to-date en gebruiksvriendelijk is.

Daarnaast hebben we veel ervaring met CMS-systemen zoals WordPress. Na een intakegesprek zorgen we voor web-ondersteuning op maat. Neem contact met ons op.

Zullen we samen wat gaafs maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!