360-graden foto en video

Met 360 graden beelden kun jij jouw kijkers een omgeving laten ervaren alsof ze er zelf in staan. Dit maakt het een unieke en indrukwekkende manier om jouw boodschap over te brengen.

Bij ons kun jij professionele 360-graden beelden laten maken door onze ervaren videoproductie-experts. We gebruiken de nieuwste technologieën om hoogwaardige 360-graden video’s te maken die aan al jouw wensen voldoen. Neem contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

 

Virtual Reality

Zo pakken wij dat aan:

1. Tour

Een Virtual Reality Tour van een locatie. We zijn erkend Google Partner en kunnen jouw bedrijf in 360-foto’s op google maps plaatsen of een app ontwikkelen waar je interactief doorheen kan lopen. 

 

2. Video

Wij kunnen een 360-graden video voor je editen. Deze kun je bekijken op YouTube, Facebook of op een andere 360-graden viewer. Erg geschikt als je mensen ‘immersive’ een verhaal wil laten ervaren.  

3. Fotografie

Heb je 360-graden fotografie nodig? Dan helpen wij je graag. We maken de foto’s en kunnen deze op verschillende manieren aan je aanleveren. 

 

Virtual Reality 360-graden voorbeeld

Deze videoproducties hebben wij in het verleden gemaakt. 

Rondleiding bouwplaats De Groene Boog

Deze video werd gemaakt voor De Groene Boog

Een kijkje in de nieuwe hal van Ahoy

Deze video werd gemaakt in opdracht van Heijmans. 

Video bedrijfsbezoek Hebo Greenport

Deze timelapse werd gemaakt in opdracht van de Rotterdam Port Promotion Council. 

De Rotterdam Rooftop Walk

Deze timelapse werd gemaakt uit eigen initiatief tijdens de Rotterdamse Dakendagen.