Video

Vertel je verhaal met een professioneel gemaakte video. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het maken van aansprekende en effectieve films voor allerlei doeleinden, van marketing- en promotievideo’s tot bedrijfs- en trainingvideo’s.

Filmen doen wij ook met drone’s! Met dronebeelden kun jij unieke en indrukwekkende beelden maken vanuit een perspectief dat anders onbereikbaar is. Bij ons kun jij professionele dronebeelden laten maken door onze ervaren drone piloot. Wij beschikken over de nodige certificaten om ook bij jou in de buurt te vliegen. We werken met de nieuwste drone-technologie om hoogwaardige beelden te maken die aan al jouw wensen voldoen.

Neem contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

 

Een video laten maken?

Zo pakken wij dat aan:

1. Doel en budget bepalen

Wil je de vrijdagmiddag borrel vastleggen en delen op tiktok of wil je een arbeidsmarktcampagne opzetten. Een video kan verschillende doelen hebben en daarbij horen ook verschillende budgets.

 

2. Video-oplossing bedenken

Voor ieder budget en ieder doel is er een passende video-oplossing. Met ons team van creatievelingen, strategen, marketeers komen we altijd met leuke nieuwe ideeën of bewezen methodes.

 

3. Script en plannen

Als er een passende video is bedacht gaan we over tot actie. We bereiden de shoot voor, maken een duidelijke rolverdeling een script en een callsheet. Hiermee zijn we klaar voor de opname.

 

4. Opname

We bereiden het materiaal voor en verzamelen alle benodigdheden voor de shoot. Vervolgens gaan we vol enthousiasme en plezier aan de slag!

 

5. Edit

Als de opnames achter de rug zijn duiken wij achter de computer. We editen een zo tof mogelijk eindresultaat. Hierbij leveren we altijd een versie op waar nog feedback op gegeven kan worden.

 

6. Definitieve versie

Als jij blij bent, zijn wij blij. Het eindresultaat leveren we af op alle vooraf besproken manieren. Dit kan zijn een lange versie en wat korte versies voor social media of een zo groot mogelijk eindbestand.

Video voorbeelden

Deze videoproducties hebben wij in het verleden gemaakt. 

Promo Video Voetbalschool 

Deze timelapse werd gemaakt in opdracht van Feyenoord Soccer Schools.

Werken bij ECT?

Deze video werd gemaakt in opdracht van ECT.

Video opening koelopslag

Deze video werd gemaakt in opdracht van Lineage.

Aftermovie voor Downtown

Deze video werd gemaakt in opdracht van Downtown.