Fotografie

Professionele fotografie is een krachtig middel om jouw boodschap over te brengen en indruk te maken op jouw doelgroep. Bij ons kun jij terecht voor al jouw fotografiebehoeften, van projectfotografie tot drone- en luchtfotografie. Onze ervaren fotografen weten precies hoe ze jouw visie op een artistieke en aantrekkelijke manier kunnen weergeven.

 

Een fotograaf nodig?

Bekijk hieronder de verschillende fotografiemogelijkheden: 

1. Luchtfotografie

Iedere maand vliegen wij boven Nederland voor luchtfotografie. Luchtfotografie vanuit een vliegtuig is ideaal om grote projecten in beeld te brengen.

Meld je aan voor onze mailing om een melding te ontvangen wanneer wij weer gaan vliegen. Stuur een mail naar mail@martensmultimedia.nl.

 

3. Dronefotografie

Met een drone heb je de mogelijkheid om spectaculaire beelden te maken vanuit ieder standpunt. Wij beschikken over de nodige certificaten om ook bij jou in de buurt te vliegen.

 

5. Portretfotografie

Op zoek naar iemand die mooie portretten kan maken van jouw personeel voor de website of arbeidsmarktcommunicatie? Wij hebben iemand die matcht met jouw wensen en budget. 

 

2. Projectfotografie

Foto’s nodig van jouw bouwproject, gebeurtenis of event? Wij komen langs, hebben de benodigde veiligheidscertificaten en denken altijd mee.

 

4. Eventfotografie

Een event is een gebeurtenis die je wil vastleggen. Van beurzen tot openingen, van jubilieumfeesten tot de zomerbarbecue. Wij zorgen voor een passende fotograaf en leggen de bijzondere gebeurtenis vast voor de eeuwigheid.