Advies

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, heb je even geen inspiratie of ga je net beginnen met een nieuw bedrijf of concept? Dan kan het zijn dat je behoefte hebt aan een sparringspartner. Wij kunnen in verschillende vormen met je sparren over jouw diensten en/of producten.

 

Strategiesessie

Workshop

Analytics & Reports

Strategiesessie

Voordat je productie of marketingdiensten inzet, is het raadzaam om een duidelijke strategie voor ogen te hebben. Het vormen van een duidelijke strategie is een complex proces. Martens Multimedia ondersteunt je graag door middel van de volgende sessies:

1. Brainstormsessie

Onze interactieve brainstormsessie bestaat uit drie onderdelen:

 • Verkenning van de huidige stand van zaken. Is er al een contentplan? Gebruiken jullie social media al? En hoe ziet jullie website eruit?
 • Wat is er nodig om jouw bedrijf online verder in de picture te zetten? En welke doelen moeten we hiervoor nastreven?
 • Hoé gaan we dit doen?

Kortom we gaan aan de slag met de vijf w’s: Wie, Wat, Waar, Wanneer, Waarom, Hoe?

2. Contentstrategiesessie

Samen creëren we de strategie waar je altijd op terug kan vallen. Een contentstrategie met een duidelijk doel, triggers voor je doelgroep, signature dishes, creatieve formats, een mooie mix van kanalen en uiteraard een contentkalender.

3. Conceptontwikkelingsessie

Met behulp van de design thinking methode zorgen we ervoor dat we razendsnel content uitdagingen signaleren en op zoek gaan naar concepten die wel werken.

  Workshop

  Bij ons kun jij professionele workshops afnemen om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van mediaproductie te vergroten. Ons ervaren team biedt workshops op verschillende gebieden, zoals videoproductie, fotografie en sociale media.

  In maximaal een halve dag zorgen we ervoor dat je helemaal klaargestoomd bent om met deze onderwerpen aan de slag te gaan. Ook zijn we in te huren op je (corporate) event. Met passie voor het vak bereiden wij een inspirerende en interactieve sessie op maat voor. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen voor een workshop van ons.

  Analytics & Reports

  Wil je verdiepend onderzoek doen naar jouw doelgroep of naar de associatie die mensen hebben naar jouw merk? We bespreken daarna graag de inzichten met jou in een sessie. Hierna kan je weer aan de slag met het creëren van content die echt aansluit bij jouw merk en doelgroep. Naast verdiepend onderzoek analyseren wij ook nauwkeurig dashboard van Google Analytics, rapporten van social media accounts en advertentierapporten.

  Aan de hand van deze statistieken maken wij heel graag inzichtelijk voor jou en je bedrijf waar nog winst te behalen valt. Zo zorgen we ervoor dat jouw contentcampagne écht impact maakt.

  Zullen we samen wat gaafs maken? 

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!