Vastlegging van bouw terminalhal op Maasvlakte door Martens Multimedia

Martens Multimedia heeft in de loop van de jaren de hallen die op de Maasvlakte werden gebouwd vastgelegd. De hallen werden in opdracht van SIF gebouwd en zijn bestemd voor productie. Van de eerste hal tot de nieuwste hal, ons team heeft elke fase van het proces vastgelegd. We hebben onze nieuwste camerasystemen ingezet om te zorgen voor steady webcambeelden en een hoge kwaliteit timelapse. Daarnaast hebben we de bouw vastgelegd vanuit de lucht!

Vanuit de lucht: luchtfotografie van bouw

Onze luchtfotografie heeft een frisse kijk gegeven op het bouwproces, waardoor de omvang en vooruitgang van het project duidelijk werden. Deze beelden hebben niet alleen de ontwikkeling weergegeven, maar ook de impact van deze hallen op de omgeving. Wil je meer weten over onze luchtfotografie dienst? Lees hier verder.

Video productie en communicatie: de volgende stap

Voor SIF produceren we niet alleen maar foto’s en video’s. We delen ook graag de verhalen die achter de beelden schuilgaan. Zo hebben we niet alleen camera systemen geleverd, maar ook video’s gemaakt voor SIF evenementen en geholpen bij het samenstellen van andere communicatie uitingen.

Gewoon een leuk feitje! Met SIF delen we niet alleen een zakelijke relatie, maar ook een gedeelde afkomst. Beide komen we oorspronkelijk uit Limburg 😊

Zullen we samen wat gaafs maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!