Timelapse laten maken

 

Toffe projecten verdienen het om vastgelegd te worden. Maanden-, soms jarenlang werk je aan jouw project en binnen een zucht en wind is het voorbij. Wij geloven er in dat je dit soort herinneringen vast moet leggen. We doen dat voor interne vastlegging of externe communicatie. Een timelapse laten maken kan voor veel projecten interessant zijn. Wij denken mee en maken de timelapse van A tot Z voor je. Eventueel met aanvullend beeldmateriaal zoals video’s, interviews of dronebeelden.

Timelapse laten maken? Wij helpen je graag. 

Zo maken wij een timelapse 

K

Gesprek

Niemand kent jouw project beter dan jijzelf. Daarom gaan we eerst met je in gesprek. We proberen een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van het project en het doel van de timelapse die je wilt laten maken. 

K

Locatiebezoek

Vervolgens gaan wij zelf een kijkje nemen op de locatie. Hier kijken we onder andere naar een geschikt standpunt voor de timelapse en houden we rekening met praktische zaken als stroom- en internetverbinding. 

K

Planning & voorbereiding

Als we in overleg met jullie de perfecte plek(ken) gevonden hebben, gaan we een planning maken. Wanneer gebeurt er wat, wanneer kunnen we een tussentijdse update geven en wanneer is de grote première van de eindfilm. 

K

Installatie

Daarna maken wij het camerasysteem in orde op onze werkplaats en halen we alle benodigdheden om de camera te installeren. Dit kan bijvoorbeeld een (kantel-)mast of tegelvoet zijn. En installeren we de camera. 

K

Opname en & meekijken

De camera draait! Je krijgt een klantomgeving met een voorbeeldvideo en een fotogalerij. Je kunt dus zelf meekijken. Ondertussen houden wij het systeem draaiende en worden de beelden opgeslagen. 

K

Edit eindresultaat

Als de werkzaamheden erop zitten maken wij een definitieve timelapse. We schonen de beelden op. Dat wil zeggen dat we de regenachtige dagen en dergelijke eruit halen zodat het een vloeiend geheel wordt. 

Wil jij een timelapse laten maken? Wij helpen je graag. 

Open chat
Heb je een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?