Timelapse

Bent u op zoek naar een manier om uw langdurige project vast te leggen? Dan is een timelapse video een hele goede oplossing. In een timelapse video kunt u frame voor frame de voortgang van uw project zien in een slechts enkele minuten.

Timelapse Video

Wij zijn gespecialiseerd in long term timelapse, langdurige timelapse projecten. Al zo’n 15 jaar zijn wij actief op het gebied van timelapse. Timelapse producties zijn zeer geschikt om langdurige projecten vast te leggen. Dit is vaak het geval in de bouw, vastgoed of havensector. Wij hebben vele bouwprojecten vastgelegd. 

Wat is een timelapse?

Een timelapse is een aanschakeling van beelden die versneld worden afgespeeld.
Hiermee zijn wij in staat om korte video’s te maken van langdurige werkzaamheden. 

Timelapse Portfolio

Hieronder hebben wij een portfolio van onze timelapse producties opgesteld. Neem gerust een kijkje en laat je inspireren. Bedenk vast hoe wij wellicht uw project in timelapse video kunnen verwerken.  

Timelapse Bouw Cool Port 2

Opdrachtgever: Kloosterboer

Voor Kloosterboer hebben wij de bouw van Cool Port 2 in timelapse vast gelegd. Wij produceren bouwupdates en een timelapse eindfilm. Hierboven ziet u een van de updates. We gebruikten de artist impression om het standpunt te bepalen.

Timelapse Bouw Havenlofts

Opdrachtgever: Bik Bouw

De timelapse van de bouw van de havenlofts was een bijzonder project. De lofts werden op een locatie in de Rotterdamse haven gebouwd en vervolgens naar hun bestemming gevaren. Wij legden de bouw van de lofts vast in timelapse. 

Timelapse Nieuwe Tribune Zandvoort

Opdrachtgever: Holland Sport Systems

Voor Holland Sport Systems produceerden wij een timelapse van de vervanging van de tribunestoeltjes van het CM.com Circuit Zandvoort. Zowel CM.com als Holland Sport Systems hebben de video in hun communicatieuitingen benut. 

Timelapse Bouw Tuin van Noord

Opdrachtgever: HD Groep

Voor Tuin van Noord hebben wij verschillende media geproduceerd. Van rondleidingen tot timelapse producties tot luchtfoto en -video. Deze timelapse werden gebruikt om betrokken en toekomstige bewoners maandelijks te informeren.

Timelapse Bouw Havenlofts

Opdrachtgever: Bik Bouw

Voor HD Groep hebben wij een timelapse gemaakt van de bouw van De Hoge Regentesse. De timelapse van de bouw van deze woontoren is gebruikt ter registratie van dit mooie project en vervolgens in communicatieuitingen gedeeld. 

Timelapse Offshore Load-Out

Opdrachtgever: Sif Group

Sif Group doet verschillende offshore werkzaamheden. Wij voelen ons helemaal thuis in de Rotterdamse haven en werken daarom graag mee aan dit soort mooie projecten. Deze 48 uur durende werkzaamheden hebben wij in een korte timelapse gefilmd. 

Timelapse Bouw De Rotterdam – 4 jaar bouwen in 2 minuten

31.000 views

Van december 2009 tot november 2013 maakten wij een timelapse van de bouw van De Rotterdam. De timelapse is veel bekeken en heeft onder andere de nationale media gehaald. In opdracht van MAB Development. 

 

Timelapse Bouw Haliade X – De grootste windmolen ter wereld

115.000 views

Voor General Electrics Renewable Energy hebben wij de bouw van de grootste windmolen ter wereld vastgelegd in timelapse. Het project op de Maasvlakte dient als pilot voor de windparken die op zee gepland staan. De timelapse wordt regelmatig gebruikt door GE bij presentaties en in video’s. De video zelf is al meer dan 100.000 keer bekenen! 

Timelapse logistieke projecten

Bekijk hier de timelapse video’s die wij hebben gemaakt voor verschillende logistieke projecten. Bij timelapse producties voor logistieke projecten komt een hoop kijken. We houden nouw contact met project managers, communicatiemedewerkers en het personeel op locatie. Daarnaast zijn wij voorzien van VCA-VOL en alle benodigde PBM’s dus kunnen wij veilig ons werk doen. 

Blogs over timelapse

Een timelapse video in vijf stappen

Een timelapse video in vijf stappen

Om een groot of langdurig project te vast te leggen is een timelapse video ideaal. Maar hoe maak je een timelapse video, waar moet je op letten? In deze blog leggen wij in vijf stappen uit hoe wij een timelapse video maken. Stap 1.  Bepaal het doel de timelapse video...

Open chat
Heb je een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?