Diensten

Edit service

Ontdek onze edit service

Van ruw materiaal naar klaar om online te delen

Wij snappen dat een goed verhaal soms al in jouw eigen beelden schuilt. De meest authentieke videograaf dat ben je natuurlijk zelf. Met onze Edit Service tillen we jouw zelfgemaakte materiaal naar het volgende niveau. 

Zelf filmen en een professionele edit in een handomdraai 

Jouw momenten, professioneel bewerkt. “User generated content”, stukjes video die jij, jouw klanten of team zelf hebben gemaakt. Het is een grote trend op dit moment. Met nieuwe apps en mogelijkheden kun je dit natuurlijk zelf achter elkaar plakken, maar heb je hier geen tijd voor of zou je niet weten waar je zou moeten beginnen? Deel jouw beelden met ons en wij maken er een mooi geheel van.

Edit service: Hoe gaat dit in zijn werk?

1. Voorbereiding en planning 
Alles begint met een goed gesprek over wat en hoe je gaat filmen. We geven tips en tricks om ervoor te zorgen dat jouw beelden zo goed mogelijk je verhaal vertellen.  

2. Delen met onze editors 
Deel je beelden gemakkelijk met ons via WeTransfer, Google Drive of OneDrive. Wij zorgen voor de rest. 

3. Creatie
Ons team gaat aan de slag met jouw beelden. We editen, voegen muziek toe, en zorgen voor die professionele touch die jouw video nodig heeft. 

4. Feedback en finetuning 
Jouw inbreng is cruciaal. Na onze eerste editronde nodigen we je uit voor feedback. Samen polijsten we het eindproduct. 

5. Klaar om te delen 
De wereld wacht op jouw verhaal. Na de finetuning is jouw video klaar om gedeeld te worden. Hulp nodig met het delen? Vraag een van onze marketing communicatieprofessionals om advies.  

Bij Martens Multimedia is jouw doel ons doel. Laat ons jouw verhaal vertellen, met de professionaliteit en passie die het verdient. 

nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je nummer achter, bellen we je zo snel als mogelijk terug.