Diensten

Video

Bedrijfsvideo

Video laten maken?

Laten we jouw verhaal vertellen met doelgerichte video’s. Video is dé manier om jouw verhaal te vertellen. Van complete producties tot edits van zelfgemaakte beelden. Wij helpen jou op weg in de wondere wereld van video.  

Doelgerichte aanpak

Wij geloven in duidelijke communicatie en een no-nonsense aanpak. Jouw doel is ons doel, en samen gaan we voor niets minder dan resultaat. Van de eerste brainstorm tot het laatste detail in de nabewerking, wij zetten door tot jij tevreden bent.

Verschillende soorten video’s

Van brand films die jouw merkidentiteit vormgeven, tot bedrijfsvideo’s die jouw boodschap helder overbrengen. Of het nu gaat om het vastleggen van de dynamiek in de bouw en haven of het creëren van inspirerende testimonials en instructievideo’s, wij hebben de expertise in huis. Onze drone-opnames tillen jouw verhaal letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. 

Ons creatieproces: van kennismaking tot kunstwerk 

Elk project start met een goed gesprek waarin jouw visie centraal staat. Daarna zetten we jouw ideeën om in een concreet plan. We duiken in de wereld van concepting, plannen de shoot, en gaan we aan de slag. Na de shoot starten we met de montage, waar jouw feedback essentieel is.  

Bekijk ons portfolio en ontdek hoe we voor anderen het verschil maken. Voel je geïnspireerd? Neem contact met ons op voor een offerte of meer informatie. Laten we samen iets creëren dat blijft hangen, inspireert, en jouw publiek in beweging zet. 

Door deze aanpak en met onze Rotterdamse roots, zijn we niet alleen jouw videoproducent; we zijn jouw partner in het vertellen van verhalen. Jouw succes is het onze, en samen maken we videocontent die niet alleen gezien, maar ook gevoeld wordt. 

nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je nummer achter, bellen we je zo snel als mogelijk terug.