Diensten

Timelapse

Van start tot finish

Jouw project in timelapse

Met timelapse brengen we jouw langdurige projecten tot leven. Of het nu gaat om bouwprojecten, logistieke bewegingen of de dynamiek van havenoperaties, wij vangen de essentie van voortgang en transformatie. 

Hoe maken wij een timelapse?

 1. Verdiepen in jouw project
  We starten met een grondig begrip van jouw project. Om het project van A tot Z vast te leggen in een mooie timelapse video, moeten we goed begrijpen wat er precies gaat gebeuren. Vervolgens plannen we een locatie bezoek in.

 2. Locatiebezoek
  Om een definitieve offerte te kunnen maken bezoeken we vaak jouw locatie. Hier kunnen we knopen doorhakken over de toevoer van stroom en internet. We stellen hier vast wat er allemaal nodig is om een timelapse video voor jouw project te kunnen maken.

 3. Planning
  Vervolgens gaan we verder met het plannen. We plannen de plaatsing van de camera(‘s) en eventuele tussentijdse verplaatsingen.

 4. Plaatsing, beheer en support
  We zorgen er voor dat de timelapse geplaatst wordt. Hierbij speelt veiligheid voor ons een belangrijke rol. Als de camera(‘s) draaien houden wij deze in de gaten en zorgen we dat deze in de lucht blijven. Bij een eventuele storing nemen we zo snel mogelijk contact met je op. De camera’s slaan de beelden op en wij controleren of deze binnen blijven stromen, zodat we geen moment missen.

 5. Edit
  We kiezen de ideale locaties voor onze camera’s.

Met onze aanpak garanderen we een timelapse die niet alleen indruk maakt, maar ook verhalen vertelt en herinneringen creëert. Laten we samen jouw projecten vastleggen en de wereld tonen wat je hebt gebouwd. 


nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je nummer achter, bellen we je zo snel als mogelijk terug.