Diensten

Social media marketing

Verbinden op elk platform

Groeien met social media

Wij creëren connecties. Bij Martens Multimedia brengen we jouw merkverhaal tot leven op social media, met strategieën die echt resoneren. Van een kleine post tot complete ontzorging.

Strategieën die spreken

We starten met jou, jouw merk, en jouw verhaal. Onze social media marketing is persoonlijk en op maat: we bepalen samen wat jou uniek maakt en hoe we dat het beste kunnen vertellen. Hiervoor organiseren we sessies, doen we een analyse of brengen we advies uit op basis van onze expertise.   

Content die converteert

Of het nu gaat om een pakkende post, een dynamische campagne of boeiende content, ons team zet jouw ideëen om in social media succesverhalen. Wij beheren, jij groeit. 

We hebben hiervoor verschillende mogelijkheden:

  • Detacheren
    Een Martens Multimedia member komt een of meerdere dagen per week bij jou op kantoor werken aan jouw doelstellingen.
  • Uitbesteden
    Wij pakken jouw social media voor je op.
  • Aansturen, controleren activeren en faciliteren
    Houd jij of jouw marcom team graag de touwtjes in handen? Dan sturen wij je graag aan, voorzien je van creatieve input en/of controleren of je wel aan de afspraken voldoet.

Samen sterker  

Ben je klaar om jouw social media naar een hoger niveau te tillen met een team dat echt begrijpt hoe je een verhaal vertelt? Wij wel. Laat ons weten wat jij wilt bereiken in een vrijblijvend gesprek met een van onze experts.  

nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je nummer achter, bellen we je zo snel als mogelijk terug.