Werken bij ECT?

“Geen dag is hier hetzelfde!”

Als je houdt van afwisseling in je werk, dan moet je bij Hutchison Ports ECT Rotterdam zijn! Deze containerterminals ECT Euromax en ECT Delta zijn twee van de meest spectaculaire werkplekken op de Maasvlakte en er werkt een grote diversiteit aan mensen. Wij hebben de kans gekregen om deze mensen en hun werkzaamheden op een authentieke manier in beeld te brengen.

De vraag

ECT had een specifieke vraag: ze zochten werknemers voor drie verschillende vacatures: radioman wal, radioman dek en kraanmachinist. Aan ons de uitdaging om te laten zien wat deze werkzaamheden inhouden, wie er werken en vooral hoe leuk het werk kan zijn! Onze creatieve oplossing was om werknemers ongescript voor de camera te zetten. We wilden geen ingestudeerd verhaal, maar juist hun echte verhaal. Wat maakt werken bij ECT zo bijzonder?

Het resultaat

Het resultaat? Meerdere video’s en foto’s die op social media zijn verspreid en bij elkaar al bijna 10.000 keer zijn bekeken op YouTube. De foto’s waren te zien op grote billboards in de regio Rotterdam en de filmpjes zijn ook gedeeld op Instagram en de website. Benieuwd naar de voorbeelden? Check dan hieronder enkele video’s of volg ECT op LinkedIn, YouTube of Instagram.

Maar dat is nog niet alles! ECT blijft vernieuwen en verlegt haar focus van terminal operators naar andere functies. Zo hebben we onlangs een video gemaakt van technisch specialisten bij ECT. Geen dag is hier hetzelfde! Dus ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de haven? Check dan WerkenbijECT.nl en wie weet zie jij jezelf binnenkort in een van onze video’s schitteren!

Zullen we samen wat gaafs maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!