Verduurzaming van huizen in Steenwijk door BAM wonen

BAM wonen in actie

In samenwerking met woningcorporatie Woonconcept heeft BAM Wonen een project in gang gezet: de verduurzaming van negentien sociale huurwoningen naar nul-op-de-meter (NOM) in Steenwijk. Het doel was om niet alleen de woningen te transformeren, maar ook om dit proces vast te leggen en te delen met de wereld!

Video en timelapse

BAM Wonen begreep het belang van het vastleggen van dit bijzondere project en de transformatie die het teweegbracht. Om dit te bereiken, hebben we een combinatie van video en timelapse technologieën ingezet. Ons doel was om niet alleen de eindresultaten te laten zien, maar ook de ontwikkeling van het project in al zijn fases. Nieuwsgierig hoe we dat doen? Bekijk dan hier onze mediaproductie diensten.

Een samenvatting van succes

Na het voltooien van het verduurzamingsproject, wilde BAM Wonen het verhaal van het project delen. Dit leidde tot de creatie van een edit, die niet alleen de transformatie van de huizen vastlegde, maar ook de betrokkenheid van BAM Wonen en de positieve reacties van de bewoners liet zien! Bekijk de video hieronder.

Zullen we samen wat gaafs maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!