Rotterdamse dienstverlening van haven tot achterland in de schijnwerpers op Transport Logistic München

In de wereld van internationale handel en logistiek is Rotterdam synoniem! Voor onze recente samenwerking met Hutischon Ports ECT voor het evenement Transport Logistic München, hadden zij een groot doel. Dit was om deze reputatie tot leven te brengen. Met een mix van strategie en creativiteit hebben we hen kunnen helpen een mooie visuele ervaring te bieden om de volledige dienstverlening van Rotterdam, van de haven tot het achterland, te belichten.

Strategie en ideeën

Om dit voor hen te kunnen realiseren, begonnen we met een strategiesessie. Met de uitdaging om de diverse en uitgebreide diensten van Hutischon Ports ECT Rotterdam naar de wereld te communiceren. Uiteraard lag de focus in de sessie op de Transport Logistic München beurs.

Een visueel stukje werk!

Het resultaat van onze samenwerking waren twee indrukwekkende schermen! Een scherm van vijf bij een meter en een schuinscherm van drie bij vier meter, beide gevuld met fascinerende videobeelden die de kijkers meenamen op een reis van haven naar achterland.

Om dit te realiseren, hebben we op locatie opnames gemaakt. Namelijk op de Rotterdamse Maasvlakte, Willebroek, Venlo en Duisburg. Met behulp van drone-camera’s hebben we de omvang van de logistieke processen in deze regio’s weergegeven.

Positieve reacties en een blijvende indruk

De bezoekers van Transport Logistic München werden ondergedompeld in de wereld van Rotterdam’s haven- en achterlanddiensten. De videobeelden en de creatieve uitsneden van hoeken trokken niet alleen de aandacht, maar lieten ook een blijvende indruk achter!

Zullen we samen wat gaafs maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!