Ever Ace

In de Rotterdamse haven is altijd iets te beleven. In 2021 was het grootste containerschip ter wereld: de Ever Ace in Rotterdam. In het kader van de Wereldhavendagen hebben wij als mediamanagers een dubbele actie op touw gezet: we hadden webcams klaargezet voor een livestream èn een vliegtuig ingezet om het schip te volgen.

Onze camera’s

Langs de route van het schip stonden maar liefst drie camera’s opgesteld die ons in staat stelden om het schip vanuit verschillende hoeken te volgen. Hiermee hebben we duizenden mensen kunnen laten genieten van de prachtige haven van Rotterdam.

Het was een technische uitdaging om de livestream in de lucht te houden met behulp van 4G-verbindingen, maar we hebben het voor elkaar gekregen en kunnen met trots terugkijken op het resultaat.

Ook Paul, onze ervaren fotograaf, was van de partij. Hij wist het schip al op 15 kilometer afstand van de kust te spotten en heeft prachtige foto’s gemaakt voor ons eigen archief.

Al met al was het een geslaagde dag in de Rotterdamse haven en zijn we trots op wat we als team hebben bereikt. We blijven ons inzetten om de wereld te laten zien wat voor prachtige haven Rotterdam is!

Zullen we samen wat gaafs maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!