Port of Rotterdam

Het Havenbedrijf Rotterdam heeft traditiegetrouw zelf zijn vaartuigen ontworpen, maar nu de schepen van de vloot aan het einde van hun technische levensduur zijn, was er behoefte aan een beroep op de tweedehandsmarkt. Voorheen waren dit oude Politievaarschepen die nu zijn omgebouwd tot patrouilleboten voor de Port of Rotterdam. Het doel van de video was om de overdracht van een politievaartuig naar het Havenbedrijf Rotterdam vast te leggen met behulp van een drone.

Het schip was omgebouwd en werd gepresenteerd als onderdeel van de Rode vloot van het Havenbedrijf. We mochten aan boord van een andere boot vliegen met onze drone en hebben zowel video- als fotografische opnames kunnen maken van de proefvaart langs de Erasmusbrug.

Verrassing

Tijdens de vaart kwamen we een zeehond tegen die net boven water kwam bij de Wilhelminapier, wat voor een extra verrassing zorgde. We hebben dit op beeld kunnen vastleggen en kunnen terugkijken op een geslaagde opdracht om de overdracht van het politievaartuig naar de Port of Rotterdam te filmen!

Zullen we samen wat gaafs maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!