Broekman backstage!

Voor Broekman Logistics was er een duidelijke behoefte: ze wilden op een toegankelijke manier meer uit video communicatie halen. We kwamen al brainstormend tot de volgende drie videoconcepten: “Broekman Backstage”, “Broekman Briefly” en “Broekman Business”.

Drie videoconcepten

Binnen de drie concepten werden al snel tien video’s geproduceerd! Deze video’s benadrukken de verschillende aspecten van Broekman Logistics, waarbij elk concept een unieke kijk biedt op hun activiteiten. Met “Broekman Backstage” kregen kijkers een exclusieve blik achter de schermen van het bedrijf, terwijl “Broekman Briefly” zich richtte op het presenteren van informatie op een beknopte en pakkende manier. “Broekman Business” legde tot slot de nadruk op de zakelijke aspecten en prestaties van Broekman Logistics!

Naast deze conceptuele video’s hebben we ook gezorgd voor een timelapse die de voortgang van hun werkzaamheden in beeld bracht.

Op weg naar de toekomst

We zijn blij met de resultaten die we tot nu toe hebben bereikt en kijken uit naar onze verdere samenwerking om de video communicatie voor Broekman Logistics te blijven versterken. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk hier onze mediaproductie diensten.


Zullen we samen wat gaafs maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!