Fotovlucht 7 juni 2023

Op dinsdag 7 juni 2023 hebben wij weer een fotovlucht gemaakt. De fotograaf was deze keer Paul Martens.

Maasvlakte en havens

Na het opstijgen zijn Paul en zijn piloot direct naar Maasvlakte gevlogen. Hier hebben zij onder andere foto’s gemaakt van het geraamte van het nieuwe havenexperience center ‘Portlantis’. Vervolgens heeft hij nog enkele toffe havenfoto’s geschoten. Enkele gigantische distributiecentra zie je in de serie, wat containers, een toffe dry bulk load-out. Ook zien we op de foto’s de nieuwe Blankenburgtunnel.

Bovenop Zuid

Naast het jaarlijkse festivalweekend Rotterdamse Dakendagen (1 t/m 4 juni) wordt in 2023 ook weer een project georganiseerd dat de hele maand juni te bezoeken is: Bovenop Zuid! Van 1 t/m 30 juni transformeert Rotterdamse Dakendagen de zes voetbalvelden aan ruimte op het dak van Winkelcentrum Zuidplein tot een art park op hoogte. Wij fotografeerde het vanuit de lucht.

Bouwprojecten

Martens Multimedia volgt voor timelapse producties verschillende projecten. Bijvoorbeeld: ontwikkelingen op Pier 6 voor Steinweg, de Piekstraat voor Heijmans, ontwikkelingen Rijnhaven voor Stadsontwikkeling Rotterdam, Downtown voor Sens Real Estate en Stebru en meer.

Zullen we samen wat gaafs maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!