gemeente

wanna let them

see your city?

 

Trots op uw gemeente?

  • Bouwprojecten
  • Artist impressions
  • Bijzondere gelegenheid
  • Ontwikkelingen in jouw gemeente/stad
  • en meer

Wij helpen u met het in beeld brengen van uw gemeente!

Piekstraat View 360

hoe doen we dat?

Stap 1: We willen alles weten over het project.

In verschillende gesprekken, al dan niet onder het genot van een bak koffie, proberen we alles te weten te komen over uw project. Wat gebeurt er precies? Waar vindt het plaats? Hoe lang duurt het?

Stap 2: We bedenken de ideale manier om het project vast te leggen.

We kijken naar het project en de verschillende mogelijkheden om het in beeld te krijgen: video, fotografie, timelapse, livestream of zelfs in VR.

 

Stap 3: We gaan aan de slag. Zoals besproken brengen we uw project in beeld.

We starten de opnames of plannen de bezoeken in en maken er een of meerdere toffe eindproducten van.

 

Bouwprojecten

In uw gemeente zijn er altijd projecten aan de gang. Om een optimaal beeld voor uzelf en uw klant te geven, leggen wij elk bouwproject van A tot Z vast.  Wij zorgen ervoor dat de klant en de mensen eromheen er al een goed gevoel over krijgen. En dat voordat het gebouwd is!

 

Bijzondere gebeurtenissen

Mensen vinden het fijn en interessant om te weten wat er bij hen in de omgeving gebeurt. Bij bijzondere gebeurtenissen willen mensen graag meekijken en op de hoogte worden gebracht. Door onze media kunt u uw klanten, directiemedewerkers of andere betrokkenen een beeld geven van wat er speelt in uw gemeente!

updates rondom gemeentes

Houd uw klanten en betrokkenen op de hoogte van de ontwikkeling in uw bouwproject of gemeente. In uw gemeente worden jaarlijks vele zwembaden, woonwijken of parken aangelegd, die allemaal door ons vastgelegd kunnen worden. Met een simpele klik op de knop kan uw publiek meekijken met uw project.  

Gemeente video

Video kunt u bijvoorbeeld gebruiken om een groot of klein project vast te leggen, de klant een update te geven van het project, of de trots van uw stad/gemeente laten zien. Dit kunnen wij doen met normale video op verschillende niveau’s, maar ook door middel van dronebeelden of een timelapse!
Wij hebben hiernaast van zowel normale video en drone video voorbeelden neergezet, zodat u een idee krijgt van wat wij doen. In het verleden heeft Martens Multimedia bijvoorbeeld video’s gemaakt van de skyline van Rotterdam en hebben wij verschillende projecten vastgelegd voor verschillende gemeentes.

Gemeente fotografie

Paul Martens(fotograaf) is al ruim 40 jaar fotograaf en staat bekend om zijn fotografie van Rotterdam. Met zijn werk heeft hij duizenden kalenders, ansichtkaarten, fotoboeken en vergrotingen verkocht. Van de skyline van Rotterdam tot een luchtfoto van uw favouriete plek in de stad!

Wij kunnen dit ook voor u doen! Benieuwd geworden en zou u wat voorbeelden willen zien? Wij hebben hiernaast een aantal voorbeelden neergezet van verschillende vormen van fotografie die wij u kunnen bieden.

 

Geïnspireerd, maar toch naar iets anders op zoek? Stuur ons een bericht! Dan kijken wij hoe we u kunnen helpen!
Neem contact met ons op 0625130094 of
Open chat
Heb je een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?