Diensten

portstock

De mooiste foto’s van de beste fotografen

Heb je unieke afbeeldingen nodig van de haven of het werk in de haven? Dan kunnen wij je helpen. Want Martens Multimedia is niet alleen jouw partner in media- marketing- en communicatieadvies. Het is ook de oprichter van Portstock, een platform met foto’s voor en over de haven.

Waarom Portstock

Op Portstock staat een uitgebreide verzameling foto’s van havens en havengerelateerde bedrijven. Je vindt er niet alleen prachtige luchtfoto’s maar ook gedetailleerde series over schepen en havenactiviteiten, allemaal beschikbaar op één platform en gemaakt door de beste fotografen. Heb je havenbeelden nodig? Neem dan vooral een kijkje op Portstock.

Makkelijk te gebruiken

Portstock is gemaakt met de gebruiker in gedachten. De beelden op Portstock zijn van hoge kwaliteit en door de makkelijke navigatie kun je makkelijk en snel de juiste beelden vinden, downloaden en gebruiken. Wij bieden foto’s aan tegen tarieven die passen binnen elk budget. Daardoor is het toegankelijk voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties.

Made to create

De beelden op Portstock zijn van professionele kwaliteit en daardoor geschikt voor zowel digitaal gebruik als voor afdrukken op groot formaat. Dit maakt het bijzonder geschikt voor het maken van aantrekkelijke presentaties, websites of als marketingmateriaal. Zo ziet uw visuele content er altijd professioneel en indrukwekkend uit.


nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je nummer achter, bellen we je zo snel als mogelijk terug.