Diensten

edit service

Ontdek onze Edit service! Bij Martens Multimedia kun je natuurlijk professionele video’s te laten maken, maar we kunnen je ook helpen om je zelfgemaakte video’s te editen. Met onze Edit Service tillen we jouw verhaal naar een hoger niveau. 

Professioneel editen is een vak apart en bij Martens Multimedia hebben wij de kennis hiervoor in huis. Samen met jou kunnen wij dan van jouw content een verhaal maken dat anderen aanspreekt.

Een professionele edit in een handomdraai 

Wil je een video maken en heb je zelf al veel content maar geen idee hoe nu verder? Maak dan gebruik van de Edit Service van Martens Multimedia. Wij maken van jouw ruwe materiaal een video die klaar is om online te delen.
Jouw momenten, stukjes video die jij, jouw klanten of jouw team zelf maken. User generated content is een grote trend op dit moment. Met nieuwe apps en mogelijkheden kun je dit natuurlijk zelf, maar heb je hier geen tijd voor of heb je geen idee waar je zou moeten beginnen? Deel jouw beelden met ons en dan helpen wij je graag!

Hoe werkt het?

1. Voorbereiding en planning 
Alles begint met een goed gesprek. We luisteren naar jouw ideeën, doelen en de boodschap die je wilt overbrengen. Samen verkennen we de kern-aspecten van je project. We kijken naar de content die je al hebt en wat er eventueel nog nodig is. Samen bepalen we dan wie, wat, waar en hoe je het nog benodigde materiaal gaat filmen. Je krijgt van ons tips en tricks om ervoor te zorgen dat je beelden zo goed mogelijk jouw verhaal vertellen.  

2. Delen met onze editors 
Deel je beelden met ons via WeTransfer, Google Drive of OneDrive, dan zorgen wij voor de rest. 

3. Creatie
Vervolgens gaat ons deskundige team aan de slag met jouw beelden. We editen en voegen muziek toe. Kortom, wij zorgen voor de professionele touch die jouw video nodig heeft. 

4. Feedback en finetuning 
Uiteraard is jouw inbreng cruciaal. Daarom hebben wij na de eerste editronde jouw feedback nodig. Zo zorgen wij ervoor dat het eindproduct aan jouw wensen voldoet. 

5. Klaar om te delen 
Dan is jouw video klaar om te delen op de door jou gewenste platformen. Heb je daar hulp bij nodig? Ook dan kunnen we jou daarmee helpen. Vraag dan een van de marketing of communicatieprofessionals bij Martens Multimedia om advies.  

Bij Martens Multimedia is jouw doel ons doel. Laat ons jouw verhaal vertellen, met de professionaliteit en passie die het verdient. Let’s create together!

nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je nummer achter, bellen we je zo snel als mogelijk terug.