Video-oplossingen

Grote projecten brengen vaak een verhaal met zich mee. Dit verhaal kun je natuurlijk mooi vertellen via video. Wij filmen, editen en verspreiden uw video.

Filmen

Wij leggen uw project of verhaal vast.

Edit & productie

We maken er een mooi eindbestand van.

Verspreiding

We helpen u met het verspreiden van het eindresultaat.

Video producties

Wij hebben ervaring met verschillende videoproducties. We kunnen voor u het concept uitwerken, maar we kunnen ook alleen uitvoeren. Zo houdt u of uw communicatie-/marketingafdeling de touwtjes in handen. Voor Kloosterboer hebben wij een videoverslag gemaakt van hun ‘Modal shift’. We maken vaak video in combinatie met timelapse zoals in het bouwverslag ‘Transformatie Tuin van Noord’ van HD Projectrealisatie te zien.

Drone video

Grote projecten of locaties kunnen wij vastleggen met een vliegtuig. Daarnaast maken we gebruik van drones wanneer nodig. Hieronder ziet u video’s waarbij wij drone hebben gebruikt om tot de ideale video te komen. 

Blogs over timelapse

Hoe bekijk ik 360° Virtual Reality beelden?

Hoe bekijk ik 360° Virtual Reality beelden?

In deze blog leggen we je uit hoe je het best 360° video's kunt bekijken. 360° video's zien we steeds vaker voorbij komen. Het is een bijzondere manier van video die je zintuigen prikkelt. Tijd en ruimte verdwijnen wanneer je de video kijkt. Veel mensen zijn...

Een timelapse video in vijf stappen

Een timelapse video in vijf stappen

Om een groot of langdurig project te vast te leggen is een timelapse video ideaal. Maar hoe maak je een timelapse video, waar moet je op letten? In deze blog leggen wij in vijf stappen uit hoe wij een timelapse video maken. Stap 1.  Bepaal het doel de timelapse video...

Open chat
Heb je een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?