portfolio

Vacatures vullen met de VLB

De Vlissingse Bootliedenwacht is een begrip in de havens van Zeeland. Opgericht in 1971 door Dhr. W van Splunder en zijn echtgenoot Wilhelmina van Splunder van Belzen, is het een familiebedrijf met een mooie historie. Dat sprak ons natuurlijk aan.

Opdracht

Sinds jaar en dag melden jonge jongens zich bij het bedrijf om te helpen met het aan- en afmeren van schepen. Het bedrijf kampte echter met twee uitdagingen:

  1. De aanwas van nieuwe collega’s bleef uit en werd steeds minder en minder.
  2. Het bedrijf deed inmiddels veel meer dan alleen maar aan- en afmeren van schepen.

Jarenlang werd er geadverteerd in de lokale krant, maar deze leverde niet meer het gewenste resultaat. Daarnaast had de huidige generatie Van Splunder de werkzaamheden dusdanig uitgebreid (o.a. verhuur van fenders, pontons en gangways) dat alle mogelijkheden getoond moesten worden in een overzichtelijke video.

Videoproductie

Het team van VLB ging om de tafel met Martens Multimedia en samen zette zij op papier wat de VLB zo uniek maakt. Daarnaast kreeg Martens Multimedia een goed beeld van de werkzaamheden. Op basis van deze input begon het productieteam met filmen. Er werd gefilmd met twee doelen: een arbeidsmarktcampagne en een nieuwe bedrijfsfilm. Door het efficiënt inrichten van de draaidagen is dit beide gelukt.

Meer over video’s

Ben je benieuw wat Martens Multimedia voor jou kan betekenen? Bekijk dan onze video pagina of video marketing pagina.

Arbeidsmarktcampagne

Speciaal voor de arbeidsmarktcampange werden korte advertenties gemaakt uit een uitgebreide “Werken bij” video. Deze reels werden gedeeld via instagram en met advertenties zorgde we ervoor dat deze bij de doelgroep terecht kwam.

Deze campagne was zo succesvol dat de VLB is overgegaan op een vacaturestop. De campagne wordt nu regelmatig weer gestart wanneer er nieuwe aanwas nodig is.

Meer over social media marketing

Ben je benieuw wat Martens Multimedia voor jou kan betekenen? Bekijk dan onze social media marketing pagina.

Service video

Als we er dan toch zijn, waarom nemen wij dan niet alle services mee en maken wij daar een service video van? Met zo’n schat aan beeldmateriaal kunnen wij in de post-productie nog veel meer. Zie het voor je zelf.

Oh… wil je een voice-over geen probleem, voilà!

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je nummer achter, bellen we je zo snel als mogelijk terug.