Feyenoord Soccer Schools

Een droom die uitkomt voor Martens Multimedia: Samenwerken met Feyenoord Soccer Schools!

Feyenoord Soccer Schools biedt een cyclus van trainingen aan waarbij de focus ligt op de persoonlijke voetbalontwikkeling van jongens en meisjes tussen de 6 en 16 jaar oud. Ons doel is om het gevoel van “trainen op de Feyenoord” manier vast te leggen in video, zodat we ouders en kinderen kunnen raken en aanmeldingen kunnen genereren.

Onze video

Onze conceptvideo volgt drie kinderen die Feyenoord Soccer Schools ervaren: een jongen, een meisje en een keeper. We willen ook een knipoog geven naar Feyenoord-spelers en de ouders langs de lijn, de opwinding van de oud-voetballers, het checken van doelpunten op YouTube en het willen op de foto willen met Ben Wijstekers!

We beginnen de video met het laten zien van de excitement thuis. Vervolgens gaan de kinderen op weg naar 1908/Varkenoord om hun tenue te ontvangen en aan te trekken. Hierna gaan ze trainen op de Feyenoord manier en ontvangen ze hun certificaat.

Het doel

Met deze video willen we Feyenoord Soccer Schools helpen om hun boodschap over te brengen en ouders en kinderen enthousiast te maken voor de trainingen. Wij zijn ervan overtuigd dat de video zal voldoen aan de hedendaagse standaard en een grote impact zal hebben.

Maar even serieus: Hoe tof is de video geworden!

Zullen we samen wat gaafs maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!