portfolio

Marcor Stevedoring

Martens Multimedia heeft recentelijk de levering van een Liebherr LHM 800 kraan aan Marcor Stevedoring gedocumenteerd. Deze gebeurtenis, vastgelegd in de haven van Rotterdam, toont de precisie en het vakmanschap van het proces door middel van timelapse- en dronebeelden.

De kracht van de Liebherr LHM 800

De Liebherr LHM 800 is de grootste mobiele havenkraan van Liebherr, bekend om zijn indrukwekkende capaciteiten. De kraan kan lasten tot 308 ton tillen en bereikt een straal van 64 meter, waardoor hij ideaal is voor het hanteren van diverse ladingen zoals ertsen, granen en kunstmest.

Duurzaamheid en Efficiëntie

Marcor Stevedoring zet met de aanschaf van de LHM 800 een belangrijke stap richting duurzaamheid. De kraan vermindert zowel het brandstofverbruik als de uitstoot, en draagt bij aan de efficiëntie van de Hartel Terminal. Met een kade van 600 meter zal de kraan voornamelijk droge bulkgoederen verwerken, met als doel een jaarlijkse capaciteit van 10 miljoen ton in 2025 te bereiken.

Belang voor de Droge Bulkindustrie

De LHM 800 biedt Marcor Stevedoring een concurrentievoordeel in de droge bulkindustrie. De veelzijdigheid en kracht van de kraan, gecombineerd met verbeterde duurzaamheidsprestaties, sluiten aan bij de duurzaamheidsdoelstellingen van het bedrijf en markeren een belangrijke stap in de vergroening van hun operaties.

Martens Multimedia heeft deze levering professioneel vastgelegd, waarbij de beelden een duidelijk beeld geven van het grootschalige en complexe proces.

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je nummer achter, bellen we je zo snel als mogelijk terug.