Diensten

timelapse

Jouw project van start tot finish in een timelapse video? Dat kan bij Martens Multimedia. Wij maken een timelapse waarmee we jouw projecten tot leven brengen. Of het nu gaat om bouwprojecten, logistieke bewegingen of de dynamiek van havenoperaties, wij vangen de essentie voor jou op beeld. 

Door onze aanpak garanderen we een timelapse waarmee je indruk maakt en die jouw verhaal vertelt. Laten we samen aan de slag gaan zodat de wereld ziet wat jij kunt. 

Hoe doen we dat?

  1. Verdiepen in jouw project
    Om jouw project van A tot Z vast te kunnen leggen in een mooie timelapse video, is het nodig dat wij goed begrijpen wat er gaat gebeuren. Daarom beginnen we met een diepgaand gesprek over jouw project.

  2. Locatiebezoek
    Om een definitieve offerte te kunnen maken bekijken we de locatie zodat we precies weten wat er nodig is voor jouw project. We kijken naar de ideale invalshoek voor de plaatsing van de camera’s. Daarbij houden we uiteraard rekening met veranderende (weers)omstandigheden tijdens de looptijd van het project. Ook bespreken we met de architect wat de mooiste beelden oplevert.

  3. Planning
    Vervolgens maken we een planning. We plannen de plaatsing van de camera(‘s) en eventuele tussentijdse verplaatsingen.

  4. Plaatsing, beheer en support
    We kiezen de ideale locaties voor onze camera’s en zorgen ervoor dat de camera(‘s) op de juiste plek komen. Hierbij speelt veiligheid voor ons een cruciale rol. De camera’s slaan de beelden op en wij controleren of deze binnen blijven stromen zodat we geen moment missen.

  5. Edit
    Wanneer het project klaar is editten wij de beelden zodat jouw video op de door jou gewenste kanalen geplaatst kan worden. Dit kan aan het eind van het project zijn, maar uiteraard kunnen wij ook tussentijds een timelaps maken van een deel van de bouw.


nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je nummer achter, bellen we je zo snel als mogelijk terug.