nieuws

Urban fotografie op Breakbulk!

17 jun, 2024

Urban fotografie op Breakbulk!

Het team van Martens Multimedia was weer van de partij op de Breakbulk Boulevard en de Breakbulk Beurs. Deze keer besloten we de boel een beetje op te schudden door een creatieve urban fotograaf mee te nemen!

Onze getalenteerde collega, Julius van der Heijst, was verantwoordelijk voor het maken van een reeks spetterende foto’s. Julius heeft een scherp oog voor detail en een unieke stijl die de hectiek en levendigheid van de beurs prachtig in beeld bracht. Zijn foto’s zijn verre van standaard; ze zijn modern, fris en helemaal van deze tijd! Hij weet de essentie van urban fotografie te combineren met de industriële sfeer van de Breakbulk Beurs, wat resulteert in opvallende en creatieve beelden.

De Breakbulk Beurs is een ontmoetingsplaats voor professionals uit de industrie, en wij wilden deze keer iets extra’s bieden. Door een urban fotograaf mee te nemen, wilden we afstappen van het stereotyperende beeld van de beurs en het een eigentijdse en creatieve uitstraling geven.

Ben je op zoek naar vernieuwende en creatieve manieren om jouw evenement of bedrijf in beeld te brengen? Wij geloven dat fotografie meer is dan alleen het vastleggen van beelden; het gaat om het vertellen van een verhaal. De foto’s van Julius zijn niet alleen uniek en visueel aantrekkelijk, maar brengen ook de essentie en sfeer van het evenement over. Dit kan jouw bedrijf helpen om op een speciale en memorabele manier voor de dag te komen.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we het erover hebben! We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en samenwerkingen om onze creatieve grenzen te verleggen. Stuur ons een berichtje en ontdek hoe we jouw volgende evenement tot een visueel succes kunnen maken.

Neem contact met ons op en laten we samen iets tofs creëren!

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je nummer achter, bellen we je zo snel als mogelijk terug.