haven

wanna capture your workspace?

 

Actief in de haven?

  • Breakbulk
  • Offshore
  • Binnenvaart
  • Droge/natte Bulk
  • Constructie/Bouw
  • En meer

Wij helpen u met het in beeld brengen van uw project!

hoe doen we dat?

Stap 1: We willen alles weten over het project.

In verschillende gesprekken, al dan niet onder het genot een van bak koffie, proberen we alles te weten te komen over uw project. Wat gebeurt er precies? Waar vindt het plaats? Hoe lang duurt het?

Stap 2: We bedenken de ideale manier om het project vast te leggen.

We kijken naar het project en de verschillende mogelijkheden om het in beeld te krijgen: video, fotografie, timelapse, livestream of zelfs in VR.

 

Stap 3: We gaan aan de slag. Zoals besproken brengen we uw project in beeld.

We starten de opnames of plannen de bezoeken in en maken er een of meerdere toffe eindproducten van.

 

updates
in de haven

Houd uw klanten en betrokkenen op de hoogte van de ontwikkeling in de haven. In de haven worden er jaarlijks vele loodsen gebouwd, kademuren aangepast en stijgers aangelegd. 

laden en lossen

In de haven speelt het laden en lossen een grote rol. Dit kunnen wij voor u vastleggen met een van onze mediaoplossingen: live of eenmalig. Op deze manier kunt u uw klanten, directiemedewerkers of andere betrokkenen een beeld geven van de werkzaamheden.

werknemers

Op zoek naar werknemers? Wij laten graag zien hoe leuk het is om in de haven te werken! Dit doen we op een authentieke manier. Wij werken graag ongescript om de spontaniteit te behouden.

 

Haven video

Video kunt uw bijvoorbeeld gebruiken om grote en kleine projecten vast te leggen, een kijkje in het bedrijf te geven en voor de arbeidscommunicatie. Dit kunnen wij doen met normale video op verschillende niveau’s, maar ook door middel van dronebeelden!
Wij hebben hieronder van normale video en drone video voorbeelden neergezet, zodat u een idee krijgt van wat wij doen. In het verleden heeft Martens Multimedia bijvoorbeeld video’s gemaakt voor verschillende bedrijfsuitjes en projecten in de haven. 

Haven fotografie

Paul Martens(fotograaf) is al ruim 40 jaar fotograaf en staat bekend om zijn fotografie van Rotterdam. Met zijn werk heeft hij duizenden kalenders, ansichtkaarten, fotoboeken en vergrotingen verkocht. Van de skyline van Rotterdam tot luchtfoto’s in de haven.

Wij kunnen dit ook voor u doen! Benieuwd geworden en zou u wat voorbeelden willen zien? Wij hebben hiernaast een aantal voorbeelden neergezet van verschillende vormen van fotografie die wij u kunnen bieden.

 

Geïnspireerd, maar toch naar iets anders op zoek? Stuur ons een bericht! Dan kijken wij hoe we u kunnen helpen!
Neem contact met ons op 0625130094 of
Open chat
Heb je een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?