bouw

wanna build something together?

 

Actief in de bouw?

  • Woonwijken
  • Gebouwen
  • Bouw in de haven
  • Eigen Project
  • Constructie
  • en meer

Wij helpen u met het in beeld brengen van uw project!

hoe doen we dat?

Stap 1: We willen alles weten over het project.

In verschillende gesprekken, al dan niet onder het genot van bak koffie, proberen we alles te weten te komen over uw project. Wat gebeurt er precies? Waar vindt het plaats? Hoe lang duurt het?

Stap 2: We bedenken de ideale manier om het project vast te leggen.

We kijken naar het project en de verschillende mogelijkheden om het in beeld te krijgen: video, fotografie, timelapse, livestream of zelfs in VR.

 

Stap 3: We gaan aan de slag. Zoals besproken brengen we uw project in beeld.

We starten de opnames of plannen de bezoeken in en maken er een of meerdere toffe eindproducten van.

 

Updates

Houd uw klanten en betrokkenen op de hoogte van de ontwikkeling van uw bouwproject. In de bouw worden er jaarlijks vele loodsen gebouwd, kademuren aangepast en stijgers aangelegd. 

Monitoring

Wij leggen uw bouwproject van a tot z vast. Van sloop tot oplevering en van lege vlakte tot volledige gebouwen. Wij kunnen door middel van onze apparatuur uw bouwproject 24/7 volgen zodat u de volledige ontwikkeling van uw project op beeld heeft en kan verspreiden.  

Hierboven hebben wij een voorbeeld neergezet van een eerdere artist impression die wij gemaakt hebben. Ziet u het verschil?

Artist impressions

Wilt u uw klanten al en beeld geven hoe het project eruit gaat zien voordat het gebouwd is? Door een artist impression te maken, maak je een simulatie waarbij je het project wat nog gebouwd moet worden over een foto plakt van de bouwplek. Zo krijgt u een beter beeld van  wat het uiteindelijk wordt en hebben uw klanten een beter beeld van het uiteindelijk resultaat. Dit kan bijvoorbeeld bij de bouw van een wijk of een appartementencomplex. 

Bouw video

Video kunt u bijvoorbeeld gebruiken om een groot of klein project vast te leggen, een kijkje in het bedrijf geven en voor de arbeidsmarktcommunicatie. Dit kunnen wij doen met normale video op verschillende niveau’s, maar ook door middel van dronebeelden!
Wij hebben hieronder voorbeelden van normale video en drone video voor u neergezet, zodat u een idee krijgt van wat wij doen. In het verleden heeft Martens Multimedia bijvoorbeeld video’s gemaakt voor Lineage/Kloosterboer en hebben wij een videoverslag gemaakt van hun ‘Modal shift’. Ook kunt u hieronder een voorbeeld zien van een dronevideo, die wij voor Taxi Goverde gemaakt hebben.

Bouw fotografie

Paul Martens(fotograaf) is al ruim 40 jaar fotograaf en staat bekend om zijn fotografie van Rotterdam. Met zijn werk heeft hij duizenden kalenders, ansichtkaarten, fotoboeken en vergrotingen verkocht. Van de skyline van Rotterdam tot een bedrijfsfoto voor uw crew.

Wij kunnen dit ook voor u doen! Benieuwd geworden en zou u wat voorbeelden willen zien? Wij hebben hieronder een aantal voorbeelden van verschillende vormen van fotografie die wij u kunnen bieden, voor u neergezet.

 

 

Geïnspireerd, maar toch naar iets anders op zoek? Stuur ons een bericht! Dan kijken wij hoe we u kunnen helpen!
Neem contact met ons op 0625130094 of
Open chat
Heb je een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?