Webcam

Wij kunnen met webcams 24 uur per dag, 7 dagen in de week beelden verzorgen.
Dit doen wij in zeer hoge kwaliteit. Wanneer wij een webcam plaatsen kijken wij allereerst naar de wens van de klant.
We zoeken een locatie voor de webcam met een goed zicht op het onderwerp dat u wilt vastleggen. Vervolgens installeren wij de camera al dan niet met voeding en internetverbinding.

 

Waarvoor kunt een webcam inzetten?

 

U

Monitoren

Wij kunnen voor u een live verbinding met uw bouwplaats, locatie of project maken. Hierdoor kunt u altijd een kijkje nemen in zeer hoge kwaliteit zonder fysiek af te hoeven reizen.

Marketing

Online live zichtbaarheid krijgen. Gemeentes zetten webcams vaak in om locaties te laten zien. Hoe druk is het? Wat is er gaande? Is het gezellig? Met behulp van de camera’s kunt bij kijkers het verlangen oproepen om een daadwerkelijk bezoek te kunnen brengen.

Webcams Rotterdam

Hieronder ziet u onze live camera’s voor de Gemeente Rotterdam.

Erasmus – Kop van zuid

Erasmus – De Rotterdam

Veerhaven- Euromast

Blaak – Markthal – Binnerotte

Blogs

Hoe bekijk ik 360° Virtual Reality beelden?

Hoe bekijk ik 360° Virtual Reality beelden?

In deze blog leggen we je uit hoe je het best 360° video's kunt bekijken. 360° video's zien we steeds vaker voorbij komen. Het is een bijzondere manier van video die je zintuigen prikkelt. Tijd en ruimte verdwijnen wanneer je de video kijkt. Veel mensen zijn...

Een timelapse video in vijf stappen

Een timelapse video in vijf stappen

Om een groot of langdurig project te vast te leggen is een timelapse video ideaal. Maar hoe maak je een timelapse video, waar moet je op letten? In deze blog leggen wij in vijf stappen uit hoe wij een timelapse video maken. Stap 1.  Bepaal het doel de timelapse video...

Open chat
Heb je een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?