Regelmatig luchtfotografie nodig? Meld je aan voor de mailing!

09.12.2021

Op zoek naar luchtfotografie?

Komend jaar gaan wij met Martens Multimedia iedere maand fotovluchten maken. Het afgelopen jaar hebben we al tientallen fotovluchten in opdracht gemaakt en duizenden foto’s gemaakt en afgeleverd. Onze specialist fotograaf Paul Martens doet niets liever dan vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport, of zoals wij het vliegveld onderling nog altijd liefkozend noemen: Zestienhoven.

Profiteer van ‘meevlieg-korting’ voor de luchtfotografie

Zoals je je kan bedenken is het ‘meevliegen’ met andere opdrachten een fijne bijkomstigheid. Omdat wij toch al in de lucht hangen voor luchtfotografie kunnen wij jou de foto’s tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Uiteraard kunnen wij ook speciaal voor jou en je bedrijf op exact het gewenste moment vliegen. Dan is dat tegen standaardtarief.

Luchtfotografie boven regio Rotterdam

Wij vliegen sowieso iedere maand tussen Rotterdam Noord en Rotterdam Maasvlakte. Ligt jouw project of object daar ergens tussen of in de buurt, dan geldt het laagst mogelijke tarief. Uiteraard vliegen wij met hetzelfde gemak wat kilometers om, mocht het echt ver uit de route liggen, dan kunnen we daar een kleine vergoeding voor vragen. Uiteraard wordt dat vooraf besproken.

Waarvoor kun je luchtfotografie gebruiken?

Luchtfotografie wordt voor verschillende doeleinden ingezet:

 

 

Open chat
Heb je een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?