Koningsdag 2023 in Rotterdam: Een Overweldigend Succes ๐Ÿงก๐Ÿ’š๐Ÿ‘‘

Koningsdag 2023 heeft zijn sporen nagelaten en de resultaten zijn binnen! Dit buitengewone evenement heeft Rotterdam wederom op zijn best laten zien, en we zijn verheugd om samen met de Gemeente Rotterdam en Rotterdam. Make It Happen. te hebben bijgedragen aan dit grandioze succes. Niet alleen heeft het event zelf indruk gemaakt, maar we hebben ook de Rotterdam Live Webcams een flinke impuls gegeven, met verbluffende resultaten als gevolg!

Nieuwe Uitzichtpunten voor de Rotterdam Live Webcams

In samenwerking met onze partners hebben we gezorgd voor maar liefst 3 nieuwe adembenemende uitzichtpunten op de Rotterdam Live Webcams. Deze punten, namelijk Het Park, Afrikaanderplein en de Erasmusbrug, hebben een nieuw perspectief geboden aan kijkers wereldwijd.

Rotteram Make It Happen Live: Een Frisse Uitstraling

Het YouTube-kanaal van onze webcams heeft een complete make-over ondergaan, inclusief een nieuwe naam en een eigentijdse look – welkom bij “Rotteram Make It Happen Live”! Deze herlancering heeft bijgedragen aan een vernieuwde ervaring voor onze kijkers.

Indrukwekkende Kijkcijfers en Abonneegroei

Onze inspanningen hebben geresulteerd in maar liefst 26.000 weergaven binnen 24 uur. Een duidelijk teken van de interesse en betrokkenheid van ons publiek. Bovendien hebben we de magische mijlpaal van 7.000 abonnees overschreden, met meer dan 500 nieuwe abonnees die zich bij ons hebben aangesloten. Een enorme stap voorwaarts in onze online aanwezigheid.

Diverse Doelgroep en Internationale Belangstelling

Een opmerkelijk aspect van dit succes is de diverse kijkersgroep die we hebben aangetrokken. Naast de lokale belangstelling hebben we een aanzienlijk percentage 65-plussers en internationale kijkers gehad die enthousiast hebben deelgenomen aan de live-uitzendingen.

Koningsdag Online Toegankelijk voor Duizenden

Dit alles komt samen als een prachtig bewijs van onze inspanningen om Koningsdag toegankelijk te maken voor duizenden mensen online. We zijn trots op de rol die we hebben gespeeld in het delen van dit bijzondere evenement met een wereldwijd publiek.

Overweldigende Weergavecijfers

Een hoogtepunt is de ongelooflijke populariteit van de stream op de Erasmusbrug en de KPN Led Wall. Met meer dan 1,5 miljoen keer bekeken, is het duidelijk dat onze live-uitzending een impact heeft gehad die verder reikt dan we hadden durven dromen.

Een speciaal woord van dank aan Alma Musinovic en Daisey van Eijk voor de naadloze samenwerking. We kijken vol verwachting uit naar meer prachtige kansen en successen in de toekomst!

Dus laten we samen terugkijken op een Koningsdag die niet alleen de straten van Rotterdam opfleurde, maar ook harten over de hele wereld veroverde. Op naar meer grootsheid in de dagen die komen gaan! ๐ŸŽ‰๐ŸŒ๐Ÿ‘

Zullen we samen wat gaafs maken?ย 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!ย