ONS VERHAAL

;

Oorsprong

Voor de oorsprong van Martens Multimedia gaan we terug naar Delfshaven na de Tweede Wereldoorlog. Waar Piet Martens neerstreek en met zijn vrouw Nettie een scheepsartikelen winkel opende. Nettie Martens hield er een toentertijd bijzondere hobby op na: fotografie. In maart 1955 werd zoon Paul Martens geboren. Geïnspireerd door de hobby van zijn moeder ging hij naar de fotovakschool. Met die kennis en het ondernemersbloed van zijn vader richtte Paul Martens in 1980 een paar deuren verder aan de Aelbrechtskolk met vrouw Marga Fotografie Paul Martens op.
January 01, 2021
12 AM
;

Fotografie Paul Martens

Paul Martens maakte naam in Rotterdam en omstreken als een van de eerste fotografen die Rotterdam op een grootstedelijke manier wist vast te leggen. Waar Rotterdam rond de jaren 80 nog alom gezien werd als 'lelijke' stad, zag Paul gelijkenissen ontstaan met grote Amerikaanse metropolen. Hij begon in 1994 met het maken van de Rotterdam panorama kalender. Naast kalenders hangen zijn foto's bij menig Rotterdammer aan de wand en verkocht hij duizenden fotoboeken, posters en ansichtkaarten.
January 01, 2021
12 AM
;

Vincent Martens communicatie

Het ondernemersbloed van de familie Martens heeft ook de volgende generatie niet overgeslagen. Paul's zoon begon in 2019 zijn eigen bedrijf. Met VMC helpt Vincent bedrijven met het behalen van hun doelen. Hiervoor bouwt en optimaliseert hij websites, creëert hij video content en bedenkt hij strategieën en social media content.
January 01, 2021
12 AM
;

Martens Multimedia

Medio 2020 besloten Paul en Vincent hun krachten te bundelen. Paul's werkzaamheden waren drastisch verschoven van fotograaf naar content producer. Hij maakte voornamelijk video. Vincent's academische kennis en ervaring op het gebied van de communicatie van deze beelden bleken van toegevoegde waarde op de producten van Paul. Omdat de naam Fotografie Paul Martens de lading van de werkzaamheden niet langer dekte begonnen vader en zoon Martens Multimedia.
January 01, 2021
12 AM
Open chat
Heb je een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?