Martens Multimedia “aanwezig” tijdens Transport Logistics München

Het team van Martens Multimedia heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Op verschillende beurzen, waaronder de Port of Rotterdam en de Netherlands stand, hebben zij een spectaculaire indruk achtergelaten met hun waanzinnige beurswanden en schermen gevuld met video’s, dronebeelden en animaties.

Op de Port of Rotterdam stand prijkte een adembenemende luchtfoto van de Maasvlakte, terwijl op de Netherlands stand een toffe Port of Moerdijk luchtfoto te bewonderen was. Ook verschillende leden van Rotterdam Port Promotion Council toonden beelden van Martens Multimedia op hun schermen.

Maar het meest indrukwekkende was wel de presentatie voor ECT Rotterdam (Europe Container Terminals) Hutchison Ports European Gateway Services. Twee waanzinnige schermen vulden de ruimte met beelden van de complete dienstverlening door Europa, waaronder video’s, dronebeelden en animaties.

Het team van Martens Multimedia is trots op het resultaat en bedankt alle betrokkenen voor hun bijdrage. Maar ze zijn nog lang niet klaar. Richting de Breakbulk Europe, Wereldhavendagen en Offshore Energy staat er nog veel moois op de planning.

Ben jij ook op zoek naar een spectaculaire presentatie voor jouw bedrijf op een beurs of evenement? Neem dan gerust contact op met Martens Multimedia voor meer informatie en inspiratie. En heb jij nog leuke ideeën, wensen of voorbeelden van toffe stands? Laat het ons weten, vraag een vrijblijvende offerte aan!

Zullen we samen wat gaafs maken? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!