Vacature video’s

Laat kort, bondig en authentiek weten hoe het is om bij jou te werken!

Made to

create.

 

Wij houden van beelden maken. Dit doen we het liefst samen met jou en je collega’s. Ben je snel op zoek naar een specifieke dienstverlening dan kun je hieronder klikken.

Let’s create! 🎞️

media Bouwpakket

Een compleet pakket om jouw bouwproject van A tot Z vast te leggen. 

Vacature video

vacature video's

Laat jouw collega’s op een authentieke manier vertellen hoe tof je werk is. 

luchtfotografie

Wij vliegen regelmatig voor luchtfoto’s. Vlieg mee en profiteer van korting!

Event pakket

Staat er een feestje gepland? Wij vereeuwigen de herinnering op beeld. 

Wat we doen 

Video

A

timelapse

Foto

Edit service

360° VR

Een echt Rotterdams cadeau

Op zoek naar een echt Rotterdams cadeau? Tot het einde van het jaar hebben we zowel het fotoboek van Paul Martens als zijn verjaardagskalender in de aanbieding. Perfect voor de feestdagen! Bekijk hier de aanbieding. https://www.youtube.com/watch?v=gkuAEd4HG80

Lees meer

RPPC aftermovie tennis- en padeltoernooi 2023

RPPC heeft een tennis- en padeltoernooi georganiseerd voor haar leden bij Lake 7! We hadden het geluk dat we deze gezellige middag vast mochten leggen in een evenementvideo. Team Martens was ook van de partij op het veld, maar helaas ging de overwinning aan ons...

Lees meer

Hoi! Ik ben Vincent Martens. Halverwege 2020 heb ik Fotografie Paul Martens omgetoverd tot Martens Multimedia. Het bedrijf van mijn ouders kreeg hiermee een toekomst en was een fundament voor een mooi familiebedrijf.

Onze missie is om zo veel mogelijk verhalen vast te leggen op beeld. Dit bereiken we door voor iedereen, ieder budget en ieder doel een passende mediaoplossing te vinden.

We werken met een team van boomers, millenials en gen-z’ers. Ons hart gaat sneller kloppen van het verbinden van deze generaties zodat we elkaar gaan begrijpen en met een beetje geluk nog wat van elkaar opsteken.

Vincent Martens,
Martens Multimedia