gemeente

wanna let them

see your city?

Bent u een gemeente die graag zijn dingen vastgelegd wil hebben door middel van een van onze media? Wij zijn uw ideale mediapartner!

Wij kunnen u helpen door middel van 360 graden, fotografie en luchtfotografie, video, timelapse en een webcam. Wij maken uw wensen werkelijkheid en zorgen samen met u voor een optimaal resultaat.

timelapse

video

fotografie

webcam

360 graden

Timelapse

Met timelapse helpen we gemeentes lange processen van bijvoorbeeld bouw van verschillende projecten vast te leggen in een kort fragment! Dit doen wij door een grote reeks foto’s achter elkaar aan te plakken die vanaf dezelfde interval gemaakt zijn. Zo kunnen wij zelfs een project van 4 jaar, in 2 minuten in beeld brengen.

Wilt u een beeld van wat Martens Multimedia al gemaakt heeft? Wij hebben een paar van onze projecten hieronder gezet. Neem een kijkje, laat u inspireren en bedenk alvast wat wij voor u zouden kunnen betekenen!

video

Video kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het vastleggen van grote projecten, een kijkje in het bedrijf geven, en voor de arbeidsmarkt communicatie. Dit kunnen wij doen met normale video, maar ook doormiddel van dronebeelden!

Wij hebben hieronder van zowel normale video en drone video voorbeelden neergezet, zodat u een beeld krijgt wat wij doen. In het verleden heeft Martens Multimedia bijvoorbeeld video’s gemaakt voor de gemeente rotterdam, Tuin van Noord en hebben wij een videoverslag gemaakt van hun ‘Modal shift’. Ook kunt u hieronder een voorbeeld zien van een dronevideo ,(die wij voor Taxi Goverde gemaakt hebben.)

 

Fotografie

Paul Martens(fotograaf) werkt al ruimt 40 jaar in de fotografie en staat bekent om zijn fotografie van Rotterdam. Met zijn werk heeft hij duizenden kalenders, ansichtkaarten, fotoboeken en vergrotingen verkocht. Van de skyline van Rotterdam tot een bedrijfsfoto voor een project van een zorgvilla.

Wij kunnen dit ook voor u doen! Benieuwd geworden en zou u wat voorbeelden willen zien? Wij hebben hieronder een aantal voorbeelden van verschillende vormen van fotografie voor u neergezet.

Wat kunnen wij bieden binnen fotografie?

  • luchtfotografie
  • bedrijfsfotografie
  • op aanvraag

 

Webcam

Met het plaatsen van een webcam kan u zien wat er op dit moment ergens gebeurd, en de beelden van eerder achterhalen. U kunt dit bijvoorbeeld gebruiken in sportzalen , om de wedstrijden te filmen en hier bijvoorbeeld treining uit te halen, maar ook bijvoorbeeld als beveiliging. De beelden die door de webcam worden gemaakt, worden vervolgens naar uw computer doorgestuurd. Daarna kan u daarmee doen wat u wilt.

Wij hebben al veel bedrijven blij kunnen maken met het ophangen van een webcam en zouden dat met plezier ook voor u doen! Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden neergezet van waar wij al eens een webcam neer gezet hebben zodat u alvast een beeld krijgt! Als u vragen heeft of iets anders in uw hoofd heeft, kan u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

360 graden

Doormiddel van een 360 graden opname te maken bent u niet beperkt naar een bepaalde invalshoek, maar kan u de gehele omgeving rond de camera zien. 360 graden wordt door onze eigen camera’s gemaakt. Zo zorgen wij voor een compleet beeld binnen uw project of locatie.
Bij 360 graden kan u denken aan:

360 graden tour
360 graden fotografie
360 graden video

360 graden tour
Met een 360 graden tour lopen wij live met de camera mee en zorgen wij dat u de complete belevenis van een bepaalde omgeving of gebeurtenis kunnen geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een museum of theatervoorstelling. Wij zijn hiervoor in te zetten op verschillende locaties. Zie hieronder een aantal voorbeelden!
360 graden fotografie
Met 360 graden fotografie hoef je niet langer beperkt te zijn tot een invalshoek. Je kan met 360 graden fotografie helemaal om je heen kijken van welk oogpunt de camera is neergezet.
360 graden video
Leid door deze vorm van video mensen rond op de meest bizarre en extreme locaties. denk hierbij aan hoge kranen, bouwplaatsen van nieuwbouwhuizen, theatervoorstellingen. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan off-shore of plekken waar alleen mensen mogen komen die een VCA diplomering hebben

 

Wij hebben hier in het verleden al veel gewerkt met 360 graden. Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden. Bent u benieuwd geworden, maar heeft iets anders in uw hoofd? Zoek contact met op ons! Wij helpen u graag verder.

Wilt u alvast een kijkje nemen in wat Martens Multimedia al gemaakt heeft? Hieronder hebben wij alvast eerdere projecten voor u neergezet, zodat u een voorproef krijgt wat wij ook voor u zouden kunnen doen! Geïnspireerd, maar toch naar iets anders op zoek? Stuur ons een bericht! Dan kijken wij of wij uw tegemoet kunnen komen.

Neem contact met ons op via de onderstaande gegevens!
Open chat
Heb je een vraag?
Hallo! Kunnen we je ergens mee helpen?