Bouw- en industrie

Wil je elk moment van jouw bouwproject vastleggen, Martens Multimedia is jouw mediapartner van A- tot Z. We hebben alles in huis om jouw bouwavontuur op een spectaculaire manier vast te leggen. Met onze uitgebreide pakketten bieden we een scala aan diensten die ervoor zorgen dat geen enkel belangrijk moment verloren gaat. 

Tools

Martens Multimedia biedt een groot assortiment aan diensten die van pas kunnen komen bij uw project.

(Lucht)Fotografie

Professionele fotografie is een krachtig middel om jouw boodschap over te brengen en op spectaculaire manier jouw project in beeld te brengen. Zo kunnen de luchtfoto’s ook gebruikt worden om de bouwplaats goed te kunnen bekijken.

Camerasystemen

Onze webcams bieden een fantastische gelegenheid om je project vast te leggen of te livestreamen. Zo kan je op elk moment jouw terrein of bouwplaats bekijken. Ook verhuren wij camera’s en camerasystemen om zelf mee aan de slag te gaan.

Timelapse

Met de camerasystemen kan er ook gekozen worden om een timelapse te maken. Zo kunnen jouw kijkers op indrukwekkende wijze de veranderingen in korte tijd terug zien.

Videografie

Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het maken van aansprekende en effectieve video’s voor allerlei doeleinden, van marketing- en promotievideo’s tot bedrijfs- en trainingvideo’s.

Drone

Door middel van dronebeelden kun jij unieke beelden maken vanuit een perspectief dat anders onbereikbaar is. Bij ons kun jij professionele dronebeelden laten maken door onze ervaren drone piloot. Wij beschikken over de nodige certificaten om ook bij jou in de buurt te vliegen. We werken met de nieuwste drone-technologie om hoogwaardige beelden te maken die aan al jouw wensen voldoen.

360° Beelden

Met 360 graden beelden kun jij jouw kijkers een omgeving laten ervaren alsof ze er zelf in staan. Dit maakt het een indrukwekkende manier om jouw boodschap over te brengen. Bij ons kun jij professionele 360 graden beelden laten maken door onze ervaren videoproductie-experts. We gebruiken de nieuwste technologieën om hoogwaardige 360-graden video’s te maken die aan al jouw wensen voldoen.

Prints

Je kunt bij ons ook prints bestellen om jouw project of bedrijf wat extra kleur te geven. We leveren voor elke situatie en elk formaat een print naar jouw wensen. 

Testimonials

Deze mensen gingen jou voor!

Allard Castelein

“Dit product heeft mij geholpen met het verbeteren van productiviteit”

Emile Hoogsteden

“Dit product heeft mij geholpen met het verbeteren van productiviteit”

Jouke Goslinga

“Dit product heeft mij geholpen met het verbeteren van productiviteit”